Förändringar
(null)

Efter lång önskan om att få fler att älska dök ett tillfälle upp. 

Samma dag som jag och mina kollegor blev varslade och fick reda på att vår arbetsplats läggs ner pratade jag med Ida i telefon och fick veta att en av deras kattungar ännu inte fått ett hem. Jag hade varit så sugen på att tinga en av dem sedan de föddes, men hade en mängd av "men tänk om det här och det där" vilket gjort att vi inte sagt ja. Framförallt hade min man en massa argument. 

I alla fall, med en känsla av att livet är kort och allt kan förändras på ögonblick sa jag att hon kunde få bo hos oss. 

Sedan gick det fort. Hon var redan stor nog att flytta hemifrån så ca en bara någon vecka senare hade vi skaffat det vi behövde och åkte till Gnesta för att hämta vår nya familjemedlem. 

(null)

Idas arbetsnamn på henne var Gorgoroth vilket vi valde att flytta till andranamn istället ;) 

(null)

Nu har hon bott hos oss i ca 1,5 vecka och blivit en del av familjen. Vi har fått in rutiner och vanor. Förutom att kaninen Stampe är lite sur (de har träffats flera gånger, men vi har honom lite separat så han inte stressas i onödan däremellan) funkar det hur bra som helst. 

Barnen är megalyckliga och genom att hon första dygnen gjorde min man till sin favoritperson, valde att sova intill honom första nätterna osv tror jag att han smälte ganska fort. 

(null)

Så, här i förändringarnas tid säger vi välkomna till Hermione Gorgoroth Spinner, mest kallad Mojni eller Mojnis 😁 idag strax över 14 veckor gammal.

Du är ett härligt sällskap att ha! 

(null)