The boho life in Tiveden
Vi tar en titt till på sommaren va? Nu när tempen går ner mot nollan på morgonen när jag cyklar till jobbet. 
 
(null)
 
För den här sommaren var ju verkligen något helt extra. Den värmen och alla soliga dagar. Det var varmt hela min semester. Så varmt att vi knappt stod ut i lägenheten. Under en lucka mellan våra korta små resor gav vi upp. Det var så varmt att jag fick värmeutslag i armvecken för att jag sovit med armarna böjda. Aldrig varit med om tidigare. 
 
Vi tog jättetältet, kylväskan som går på el och ett par kokplattor och drog iväg några dagar. Några mil söderut till Tiveden och sjön Unden. Där finns en camping, som säkert kunde vara mer välskött, men stranden är ljuvlig och det är ett lugnt, bohemiskt ställe att landa på en stund. 
 
Några väljer att campa direkt på beachen, vi tog en liten bit ifrån med skogen som granne. De här barfota, softa dagarna var nog sommarens allra skönaste och mest avspända, om du frågar mig. Skulle mer än gärna åka dit igen... 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Dagar på stranden och i det klara vattnet!
 
Samt kvällar på stranden. Och i vattnet.
 
 
(null)
 
(null)
 
Under månen...
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Frukost med skogen som granne...
 
(null)
Och samtal i tältet på kvällen.
 
(null)
Månsken och vågskvalp samtidigt som ett gäng tyska turister sjöng och spelade gitarr på stranden. 
 
Kolla på skärmen eller månen? Det är frågan. Pga dålig uppkoppling på stranden var de flesta ganska avkopplade ändå :)
 
Well, dags för tandborstning kanske? Det bästa på kvällarna var att campingen var så rofylld och tyst.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Kvällsdoppen... så varmt i vattnet att vi aldrig ville kliva upp!
 
Det här livet trivdes jag så jäkla bra med. Det passar mig verkligen. Jag var så närvarande och allt kändes rakt in i mig. Jag har kristallklara minnen från de dagarna, ett tecken på att jag var helt i stunden där och då. 
 
Det gör mig oändligt tacksam att vi fick infallet att åka dit istället för att svettas i en lägenhet i stan. 
 
(null)
 
(null)
 
Och den episka bilden som jag tog en gigantiskt kallsup för att få till :D
 
Jim

Jo nog var det lite av en ”endless-summer”, värmen som ville inte släppa taget, bad i en omfattning man inte gjort sedan barnsben. Fina bilder du ger oss, tältandet torde man ta upp mer, är liksom enkelheten och närheten till naturen i ett paket. Närvaron naturen ger är svårslagen allt. Lägger nu sommaren bakom, minns den där sista dagen, som alltid finns, då man vet att här och nu är sista riktiga sommardagen. Man vill inte inse det men magkänslan finns där. Dagen i ära passade jag på lite extra och bada loss både morgon och kväll. En närvaro i stunden där och då. Och en av utmattningens viktigaste lärdomar. Närvaro i nuet.

Svar: Ja, närvaron är lättare att hitta i naturen just, tycker jag. Den är på riktigt och går att uppleva med all sinnen. Underbart att du verkligen var närvarande och gjorde något bra av den där sista dagen. Det är såna stunder vi bär med oss vidare sen :)
bylittlenea.blogg.se

anneli

Vilka fantastiska bilder. Är det där tältet bra förresten? vi håller på spana på ett tält för att köpa :)

Svar: Tack så mycket!

Ja, vi är jättenöjda med tältet. Förra sommaren fick det uthärda en hel del regn, men det klarade det bra. Smidigt att det går att dela av i tre ”sovrum” om en vill eller öppna upp mellan så det blir en större sovdel. Smarta funktioner och öppningar åt två håll. Hoppas ni hittar ett som passar er :)
bylittlenea.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress