Halvvägs in i oktober
(null)

Vilka vackra höstdagar vi har haft! Vi är halvvägs in i oktober och jag är ganska mycket offline. Eller, inte helt offline. Jag är bara på annat håll. 

Bit för bit jobbar jag mig framåt med lite egna projekt som jag har vid sidan av. Lär mig helt nya saker och behöver mycket tid till att fundera och förstå. Det går långsamt med det jag pysslar med, men det är ok. Vem har bråttom egentligen? Det är idéer som grott i mig i många, många år. De kan få växa färdigt i sin takt. 

Vad det är får jag nog vänta med att berätta om. Det är så himla mycket kvar att göra. Dessutom är det lite skönt att jobba på egen hand med saker ibland, utan att dokumentera och dela med sig av allt. Hur härliga ni än är. 😊 

(null)

Under förra veckan var min man bortrest i jobbet och jag var själv hemma med barn och hushåll. Då låg fokus där. Vi hade en finfin vecka i stort, även om 10-åringen blev sjuk och två dagar gick åt till vab. Jag är ändå så otroligt tacksam över att kropp och huvud fixar såna saker utan att stressas sönder helt. Det var inga problem alls faktiskt. För ett, två, tre år sedan hade det inte varit en självklarhet. Idag, inga större bekymmer. Jag tar det som det kommer och det mesta brukar lösa sig. 

Apropå tre år sedan så är det snart tre år sedan jag kraschade samman och sjukskrevs...Mer än två år sedan jag började jobba igen. Galet att det kunnat gå flera år och galet att jag kan må så pass bra som jag gör idag. Då trodde jag i princip att mitt liv var över, att allt var kört. Så fel jag hade... 

Vilken tur! Att jag hade fel alltså. För idag känns livet förjäkla härligt trots att det inte är perfekt. Jag förverkligar drömmar, utmanar och utvecklar mig själv även om det går lite långsamt ibland. 

(null)

Så, halvvägs in i oktober och jag har upplevt de vackraste höstdagarna i mitt liv. Allt är gott just nu. Veckan börjar bra och jag har något riktigt roligt att se fram emot i helgen! Hoppas veckan verkar lovande hos er också 💛


Emmelie - mamma till två och sjuksköterska.

Vad skönt att känna att allting rullar på och att du mår väl. Kram

Svar: Tack, ja det är skönt när det funkar som det borde :) Hoppas du har haft en fin helg. Kram
bylittlenea.blogg.se

sarah

åh fin vart köpr man den ??

Svar: Tänker du på kalendern så heter den Drömkalendern och är alldeles, alldeles underbar. Jag köpte den från Sanna Sporrong som skapat den. Kolla på https://sporrongform.se Där kan du beställa den. Tror även hon har en rabattkod just nu som ger 20% :)
bylittlenea.blogg.se

yogapassion.blogg.se

Härligt att du mår bra och att det går framåt :)

Svar: Ja, det är uppskattat när det flyter på, Varje dag kanske inte är fantastisk, men på det stora hela känns det bra och hoppfullt. :)
bylittlenea.blogg.se

Mrs Kjellström

Så skönt att du mår bra nu :D
vilken fin almanacka du har <3

Svar: Tack! Ja, det är inget jag tar föregivet direkt... att må bra alltså.
Visst är den fin! Köpt hos Sanna Sporrong som skapat den. Kolla här https://sporrongform.se om du är intresserad :) Jag är supernöjd med den!
bylittlenea.blogg.se

sarah

aaa jag menar den =)

Svar: :))
bylittlenea.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress