Det är lite mycket just nu
Hösten ser jag alltid framför mig som en lång sträcka av regn, tilltagande mörker och allmänt elände. Jag försöker lära om och tro på att det finns fina saker med hösten också, men jag har inte helt övertygat mig själv än. 

Ändå har jag lyckats fylla upp den här hösten med flera fina och roliga saker. Ingen vecka är riktigt den andra lik, inte helgerna i alla fall. Så i mörkret finns en mängd ljusglimtar som lyser upp vägen. 

Så pass många att det ibland känns som att jag vill säga att det är lite mycket just nu. Sedan minns jag att det ju inte alls är mycket just nu. Alla saker är ju faktiskt utspridda på olika tillfällen och kommer en i taget under hösten. Det är bara när de klumpas ihop som de känns mycket. 

(null)


Det är en snårig balansgång det där. Att ha en massa saker inbokade och samtidigt komma ihåg just det där med här och nu. Att ta alla tillfällen som uppstår mellan sakerna och se till att ha lite ingenting där. Att vara av och på om vartannat. Inte gå på tomgång, utan att stänga ner motorn helt mellan körningarna. 

Men det är en aning mycket vissa stunder ändå. Det blir mörkare (vilket påverkar min ork och energi), det händer saker på jobbet, det är aktivitet som vanligt hemma, min man har varit borta en hel del på både tjänsteresa och fotbollscup med ena barnet utöver alla hans andra aktiviteter. Jag har själv tagit på mig diverse projekt (med stor glädje och entusiasm) och inser ibland att jag nog inte hinner allt i år, men vem har bråttom (bara jag eftersom det är så kul). Jag vill mer och kan mer, men får inte glömma bort att lägga stunder av ingenting lite här och där. 

(null)


Jag vet ju att jag uppskattar de tomma, kravlösa stunderna lika mycket som stunderna i mina olika projekt. Det är så viktigt att träna sig på att bara vara i ett ingenting. Att få finnas till och existera bara för den du är, inte för vad du gör eller kan. Att bara stanna upp och vara... 

Jag tror jag har glömt något...? Äh, det var nog ingenting... lätt att glömma bort.

För någon vecka sedan var jag på vift i Stockholm. Hotell och en konsert utöver det vanliga. Nu i helgen ska jag på roligheter med min fina, fantastiska vän S som jag saknat senaste tiden. Om ett par veckor eller så ska jag och min man på roligheter, jag ska på en spännande föreläsning och så var det något mer jag inte kommer på just nu. Kanske är det att göra ingenting ;)

Lite mer än det vanliga, så kanske jag borde säga? 

Mitt sällskap utanför konserthuset i Stockholm 💕

Gick på Deva Premal-konsert och sjöng mantran. En annorlunda upplevelse som min moster fixat åt oss. Det var faktiskt en mäktig upplevelse när ett fullsatt konserthus tillsammans sjöng OHM så golvet darrade 🕉

Vi sov en natt på Grand Central by Scandic 👌

Jag och mamma på resa. Inget som hänt ofta. Bäst var nog att få överraska henne med hotellrum :)

Och vi fick frukt och godis på hotellrummet!


Jennie

Så fina bilder

Svar: Tack så mycket!
bylittlenea.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress