November update
Var tog jag vägen? Kanske du undrar? Eller, jag hade ju varnat för att det är lite mycket just nu :) och för att min kamera är paj, därav mobilbilder idag. 

Det har varit lite extra utöver bara vardagspussel, jobb och familjens fritidsaktiviteter. Det har varit nödvändigt att skala av för att få ihop allt och orka med det roliga. Det är verkligen guldkorn som fått mig att släppa mycket annat senaste tiden. 

(null)

Som när jag och min fina vän S åt middag på Pinchos för ett par veckor sedan och därefter gick vidare för att se Mia Skäringers show NMFTG - No More Fucks To Give! 

På rad fyra satt vi, som en liten del av en väldig massa kvinnor (främst). Vi grät och skrattade och grät igen. Och applåderade! Fy fan vad fantastiskt och viktigt! 

Hur jäkla viktigt är det inte att vi lär om och lär rätt nu när vi uppfostrar nya generationer?! Inte minst våra pojkar... 

(null)

Det har pusslats vardag med allt vad det innebär.  

Jag har även ägnat en tisdagskväll åt att lyssna på föreläsning om andning och vikten av att andas rätt. Kanske har ni hört Anders Lönedal prata om det i någon podd? Om inte är det ett tips. Han har varit med på flera ställen redan. 

(null)

I fredags var jag och min man på date. Kan vara den första i år och för första gången hade barnen ff. Dvs ingen barnvakt. Vi var inte borta länge eller sent, men jäklar vad kul vi hade det! Vi kollade på Al Pitchers Sverige Syndrome och skrattade så vi grät. Promenerade hem och satte oss i soffan med kidsen och kollade film tillsammans ❤️

(null)

Eller det var nog inte helt sant. Det var inte den första stunden själva. I början av november tog vi en tur ut i skogen och gick en promenad i en timme eller två. Kidsen valde att stanna hemma. De blir ju också trötta när veckorna rullar fort och mörkret blir mer påtagligt för varje dag. 

(null)
Han och jag på promenad! Natur, tystnad och att hinna prata med varandra ❤️Jag har jobbat med en målning ganska länge. En stor en som en gammal barndomsvän beställt. Behöver försöka ta mig till min gamla hemstad för att leverera den snart bara. Nedan ser ni den halvklar. Vi blev båda nöjda med slutresultatet. Kul med en ny utmaning och att jobba utifrån önskemål, inte bara min egen fantasi :) 

(null)

(null)

Ännu blommar det ute. Är det inte lite galet? Idag föll den första snön... 

Jag är trött. Det är jag. Samtidigt rastlös och fullkomligt tillfreds med det mesta. Lite huller om buller. Hit och dit. Som blommor och snö på samma gång. Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress