Senaste tiden i mobilsnaps
Här kommer ett mindre genomtänkt inlägg igen, med sneda och knasiga mobilbilder. Direkt från livet liksom. 
 
Senaste tiden har jag kämpat på med vardag och livet i stort. Blivit bromsad av migrän-huvudvärk vilket i vanlig ordning stänger ner allt. Stängt på grund av allt... 
 
Jag får ingen ordning på den här tavlan (nedan, inte lika skarpa färger IRL) riktigt och känner att jag måste bryta av med något annat en stund. Fick en förfrågan idag som jag nog ska jobba med istället en period. 
 
(null)
 
Jag har lyssnat på den briljanta boken The Subtle Art of Not Giving A Fuck". Den kommer fram till mycket av det som jag själv kommit fram till om livet och hur det ska levas. Alltså läs den!!! 
 
(null)
 
Förra helgen tog jag mig iväg på Anna Svenssons vackara utställning vid Tysslingen. Älsk på hennes målningar, speicellt denna nedan! Älskar färgerna och det ljusa mot det mörka. ÄLSK ÄLSK ÄLSK! 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Jag utsatte mig för något spännande och läskigt dessutom! Jag höll i en meditationsklass för lite vänner och bekanta. Det var verkligen en testgrupp - för att jag skulle få känna på hur det funkade och hur upplägget funkade, men jag hoppas att även de får ut något av det hela. Inget mer är planerat  i nuläget, men det vore kul att få till fler tillfällen längre fram i tiden. Vem vet?
 
Det är ju faktiskt sådant här jag utbildat mig inom för år och dagar sedan, att jobba med hälsa och välmående. Jag bara hamnade på andra vägar och tappade bort det under en lång tid. Det här känns så otroligt givande och meningsfullt, vilket är anledningen till att jag valde att plugga både psykologi och hälsa en gång i tiden. Långt innan utmattningen ens var påtänkt. 
 
(null)
 
En annan sak jag utsätter mig för nu snart är att styra upp en liten instagramträff med de Örebroare som vill och kan. Fint ändå ibland, de sociala medierna. Speciellt när de kan leda till sociala saker i verkligheten.
 
För presentpengar som jag fick när jag fyllde år köpte jag mig en fin klänning. Vi har så himla mycket roliga tillställningar och event att se fram emot i sommar att jag kände att en fin klänning till nog kan komma att användas. 
 
(null)
 
Via facebook köposälj-funktion köpte vi även en tv-bänk för nån hundring häromveckan. Så himla smidigt. Som sagt, kan finnas bra saker med sociala medier när det når in i verkliga livet :) Nu ska vi bara inreda den och fortsätta fylla på med tavlor och några hyllor så det nytapetserade vardagsrummet kan bli klart. 
 
(null)
 
Det var väl det från senaste tiden. Hoppas ni har haft en helg fylld med hygge och härligheter! 
 
(null)
 
Annica

Jag tycker din tavla är alldeles fantastisk som den är.❤️❤️❤️
Gillar de blå tonerna i den.
Jag tycker jag ser sorg,ensamhet, lite osäkerhet och utanförskap i den.
Att vi kan känna oss som ensamma öar fast vi egentligen har närmare
till varandra än vad vi tror.
Att ibland behöver man backa tillbaka till sig själv för att hitta sig
själv igen och det man känner.
Men att vi har varandra när vi vill och behöver det.
Om vi väljer att våga se varandra både när livet går upp och ned.
Det är min tolkning 😍.
Vad roligt att du har fina saker att se fram emot.
Var rädd om dig.
❤️❤️❤️
Kram från
Annica

Svar: Kul att du gillar den. Har hunnit ändra den fram och tillbaka ett par gånger sedan jag lade upp den här bilden.

Vilken spännande tolkning du gör. Väldigt fint att du delar med dig av den :) Tack!

Ha det fint Annica ❤️
bylittlenea.blogg.se

Maja - Våga prata om psykisk ohälsa

Otroligt fin tavla, älskar valet av färger!

Och tack för att du påminde mig om boken nu, jag fick den rekommenderad för någon månad sen och köpte då den men ah glömde helt bort den... Ska bara avsluta min nuvarande bok jag läser, sen så! Kram ♡

Svar: Tack så mycket! Den har ändrats lite sedan den här bilden kom upp, men i grunden den samma.

Ja, hoppas att du uppskattar boken när du får möjlighet att läsa den :) kram
bylittlenea.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress