Maj, hur kan du vara så här vacker
 
Det är otroligt varmt och soligt, allt det som jag längtat efter. Hade jag vetat om det hade jag ju kunnat lägga lite semester här. Precis just nu. Nu när all växtlighet exploderade i grönt och blommigt. När fåglarna kvittrar sig hesa dygnet runt och värmen aldrig tycks ta slut. 
 
Trots att vi bor i Sverige och vet att den ju säkerligen tar slut. Just nu känns det inte så. 
 
 
I helgen tog jag med mig ett barn ut på landet för att hälsa på mamma, hönsen, kaninerna och fåren. 
 
 
Gick omkring i långklänning, sandaler och hatt som en annan liten tant och ooohade och aaaahade över hur härligt det är att leva såna dagar. Varenda foto blir överexponerat pga solskenet, men veeeem bryr sig? 
 
Jag klagar inte alls just nu, inte när allt är så vackert att jag får ont. Jag går med vidöppna ögon och förundras över allt jag får vara med om här och nu. 
 
 
 
Maja - Våga prata om psykisk ohälsa

Älskar verkligen maj-månad!! Håller med om att den är så himla vacker, och varje dag ser man något nytt växa och få liv igen. Värmen, fåglarnas kvitter och alla fina syrener som blommar. Önskar att vi kunde stanna tiden lite här!
Kram ♡

Svar: Jag känner mig otroligt tacksam över just årets upplaga av maj :)) Jag har verkligen njutit och varit närvarande i allt fint runtomkring mig. Håller med dig. Tänk om tiden stannat där lite längre 😊 Kram
bylittlenea.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress