Har ni läst den än?
(null)Evas bok "med mitt mod"

Om inte rekommenderar jag er att göra det. Det är verkligen en naken, öppen och ärlig berättelse om utmattning och ångest. Om hur stress kan vända allt uppochner och hur begränsande ett utmattningssyndrom är. 

Den innehåller även tips och övningar, samt text för och av anhöriga. För utmattningen drabbar ju inte bara den sjuka. 

Idag, efter 3,5 års sjukskrivning och ett boksläpp, är Eva egenföretagare och jobbar med inre hållbarhet. Framförallt för att hjälpa andra entreprenörer och egenföretagare att kunna skapa en hållbar vardag. Du hittar hennes hemsida här

(null)

(null)


(null)


Ulrika

Har läst boken och även varit på en av Evas föreläsningar. På föreläsningen hade jag sällskap av min man, vi är ju bägge två "drabbade". Jag snappade upp vissa saker, han andra för vi upplever ju en del av utmattningsresan på olika sätt. Så jag kan varmt rekommendera att läsa boken och om man har möjligheten att gå på en föreläsning så ta gärna med dig någon som står dig nära.

Svar: Vad roligt att du både läst boken och varit på en föreläsning. Hon höll tre här i Örebro, men tyvärr kunde jag inte gå på någon av dem. Väldigt synd. Däremot har jag ju pratat med Eva i verkliga livet om både hennes och min resa vid några tillfällen, men det är ändå spännande att få det berättat i en föreläsning. Hur upplevde din man föreläsningen. Kunde han hitta något som berörde honom också? Tack för att du delade med dig :)
bylittlenea.blogg.se

Maja - Våga prata om psykisk ohälsa

Åh tack för tipset, ska lägga till den på min lista för böcker jag vill läsa! Kram ♡

Svar: Ja, vad kul att du vill läsa den. Hoppas att du gillar den, det tror jag du kommer göra. Kram
bylittlenea.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress