Jag pratar utmattning, jämställdhet och miljö i Camino magasin no. 50
 
 
I det senaste numret av Camino magasin är jag och min man med och pratar om vår upplevelse av min utmattning, det är väl främst det vi pratar om. Vi pratar även om jämställdhet och hur utmattningen påverkat vårt miljöengagemang. För vi har varit en familj som har ett intresse för miljö och natur (om det undgått någon här), men hur påverkas sånt av en sjukdom som utmattning? 
 
 
 
 
 
Minns ni när jag skrev om den fullspäckade vecka 3. Well, den här intervjun var en av de många sakerna utöver det vanliga som hände den veckan. Det var lite läskigt, men kändes fint att få möjlighet att prata om utmattning och mer därtill. Jag är extra glad att det är just Camino. Det är ett magasin jag verkligen gillar. Deras kampanj #draibromsen innehöll flera smarta drag, som att låta ett nummer av magasinet vara tomt, bara en fram och baksida. Vi matas fulla av info från alla håll, ibland behöver vi tystnad och tid för reflektion. Dra i bromsen handlar om att ha ett hållbart liv, inte bara hållbarhet i miljö. Hållbarhet för människor också, en hållbar vardag, ett hållbart inre. 
 
Att få vara en del i den kampanjen gör mig väldigt stolt. Kika på deras sida eller facebook och läs de krönikor som finns tillgängliga. Bland annat har Karin Adelsköld skrivit en som jag gillade skarpt. 
 
Artikeln om oss går under rubriken Bara lite utmattad 
 
 
 
 
För digitala prenumeranter finns artikeln om mig och min familj här. Den finns inte tillgänlig online för alla, men hela tidningen kan köpas som lösnummer här. Utöver den här artikeln så innehåller den väldigt mycket annat viktigt och spännande att läsa. Känner mig väldigt pepp på att vara några sidor bort från Linnéa Claeson och en hel rad med andra power-kvinnor!   
 
Jag hoppas verkligen att ni vill läsa! (trots att det är lite läskigt för mig också) 
 
Tack till Camino och framförallt Johanna Stål för att ni valde att prata med oss om dessa viktiga ämnen! 
Lars Gustafsson

Whaoo först intervju på blogg.se och nu i tidning eller ett magasin.viktiga frågor utmattningssyndrom. Du är ju kändis nu. Bra jobbat

Svar: Haha, inte riktigt så kanske, men roligt att få höras på nya sätt och att få prata om saker jag tycker är viktiga. 😊
bylittlenea.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress