Februari som kom och gick

Oj, dagarna bara går och februari tog slut snabbare än jag väntat mig. Tiden alltså… den rusar ibland. Här är en kort sammanfattning av månaden som gått. Listan hittade jag först hos  Isabel Boltenstern och lånar av henne, fast med mina egna upplevelser under vardera rubrik. Så klart. 

 

(null)



Månadens höjdpunkt

Det skulle väl kunna vara att ha blivit intervjuad och utnämnd till veckans bloggare här på blogg.se kanske 😊

Månaden har, i övrigt, gått i ganska högt tempo, men en sak är väl att jag testat nytt schema där jag varit ledig en dag i veckan och arbetat fullt övriga dagar. Det har varit intressant och utmanande.  Kursen i mindfulness  ortfarande en riktig höjdpunkt i vardagen. 

 

Månadens bottennapp

Hm, en tuff sportlovsvecka. Jag var inte sportlovsledig, men drog på mig lite krasslighet och ena barnet hade strul med en tand som tog mycket kraft och energi. Känslan av att vara nere och ensam ibland.

 

Månadens resa

Eh, har knappt lämnat mina invanda områden hemmet och jobbet den här månaden. Tyvärr. Men en promenad med en bästisvän och en fika med en annan får väl symbolisera någon slags resa utanför min vanliga sfär.


(null)


 

Månadens köp

Ett par vårskor som verkligen behövdes samt en hög med bokreafynd som jag väntar på. De borde komma i veckan. Är helpepp på dem!

 

Månadens lärdom 

Ah, var ska jag börja? Jag har lärt mig en del av att lägga om schemat. Oavsett om det blir kvar framöver eller inte. De största lärdomarna kommer nog av mindfulnesskursen. Det är verkligen en kurs som inte bara handlar om att lyssna på ljud eller smaka på russin. Den går djupare än så. Med små medel. Jag har tagit ett stort kliv framåt i min egen personliga utveckling. Det här får jag berätta mer om framöver.

 

Populära inlägg


Jag hoppas att ni har haft en bra månad. Nu välkomnar vi mars och så småningom våren! Hurra!! 

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress