Stressig start på semestern
Nu är den faktiskt igång! Semestern :)

Det har varit fullt fokus på helgen under veckan som gått så jag har inte hunnit tänka så mycket på att det ju faktiskt kommer en semester efter helgen. 

Foto: Ida Karlsson Hjorth


I fredags hann jag träffa min man ca 40 minuter innan han hoppade på tåget till Stockholm för att hålla i svensexa för sin bror. På lördagsmorgonen började jag med att försova mig och ägnade större delen av dagen med att ligga efter i schemat 🤪 

Jag och barnen skulle packa in oss i bilen och ta oss till en liten by norr om Gävle. Där var det 111-årsfest (delat på tre personer) och släktfest. Vi kom fram, fick upp tältet och kom till festen med andan i halsen. 

Efter det lugnade det sig för min del. Det blev ett fint dygn där, med fest på kvällen och lite strandhäng dagen efter. Igår var det dags för den långa vägen hem igen, men då i sällskap med min mamma ❤️ Har inte hunnit kolla igenom bilder än, men kanske dyker det upp några här längre fram. 

Så, med det intensiva avklarat ska alltså semestern börja. Klockan är snart 11 och jag sippar på mitt kaffe, ganska matt, med oklara planer för dagen och veckan. 

Vi har några veckor framför oss med både bokade och obokade planer. Samma gäller för bloggen. Några texter ligger redo sedan tidigare, andra blir mer spontana som den här. Vi hörs här när vi hörs! Ha en fin sommar! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress