Midsommar i bilder
(null)

(null)

Midsommar var en redigt lugn historia faktiskt. Vi åkte ut till mamma på landet med vårt enorma tält i släptåg. Jag var väl förberedd med regnkappa och stövlar. 

De behövdes inte egentligen. Sånt som en inte vet i förväg ju. Midsommar är ju ändå midsommar, även efter en värmebölja som den i maj. 

(null)

(null)

Min mormor var där och eftersom det var förvirrande med två mormödrar på samma plats (min mormor samt barnens mormor) fick gammelmormor smeknamnet gmo (uttalas gemo). Mycket praktiskt. Det fick henne även att fnissa varje gång så - Win! 

(null)

Mödrarna var uppklädda i folkdräkter, en från Skåne och en från Tornedalen, när vi gjorde ett kort besök på byns firande. Det brukar alltid bjuda in till samtal när dräkterna är med. 

Vi köpte lotter. 10-åringen vann ett vattenpass?! Win 🙈

(null)

(null)

Det var svårt att hitta blommor, men någon slags krans blev det. Eller vad den nu ska kallas? 13-åringen tyckte jag såg ut som en gudinna, inte på något skönhetsmässigt vis utan snarare pga väldig gloriakrans på huvudet. 

(null)

(null)

(null)

Det blev grillning... tårta bakad av 10-åringen, kubb och lekar.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Och en, något kylslagen, natt i tältet med skvättar av sömn. 

Tupparna vaknade vid 3-tiden. Lagomt rimlig tid. 

(null)

Det var en ypperligt lagom midsommar i alla fall. Skönt att vara med familjen och känna sig avspänd och bekväm. Och så har vi ju kollat så tältet funkar. Det ska ju snart upp igen... 

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress