Lite julstämning...
(null)

Jag har grävt i bloggbildsarkivet och hittat lite julbilder från tidigare år. I år har vi ingen gran hemma och med tanke på krånglande kamera kanske det inte blir mycket fotat heller. Bra då, med ett arkiv. I januari är det tre år sedan bloggen startade. Känns både som nyss och väldigt länge sedan. Årsdagen för både sjukskrivning och utförsäkring har passerat utan större uppståndelse. Tre år sedan jag sjukskrevs, två år sedan jag utförsäkrades. Två år på "egna ben" utan stöttning från sjukvård eller samhället. Bara mig själv, min familj, mina vänner och kollegor. Inte så bara kanske. Det går ju ändå helt ok. 

På sätt och vis känns det bra att jag inte längre kommer på lika mycket att skriva om. Temat för bloggen har ju till största delen varit  utmattningssyndrom och det är ju inte längre en framträdande del av mitt liv. Det är mest vardag nu. Mina hobbyprojekt och min familj tar plats, men det vill jag inte alltid skriva om här... ni får gärna gräva i arkivet ni med om ni vill. Det är synd att de gamla inläggen bara svävar bort i glömska när de lika gärna skulle kunna göra nytta. :) 

Hur som helst... Om vi inte hörs tidigare: jag önskar er en fridfull, kärleksfull, varm-i-hjärtat jul hur ni än väljer att fira den! 

Mina allra varmaste kramar 

Linnéa ❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)
Lotta Lundh

Tack för allt stöd och all igenkänning du har gett mig med din blogg! Livet förändrar sig ju, men jag hoppas vi kan hålla kontakten via andra kanaler!

Svar: Tack själv Lotta! Det gör vi ju såklart ❤️
bylittlenea.blogg.se

sarah

åh fina bilder

Svar: Tack så mycket :)
bylittlenea.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress