Vad vill du veta och önskeämnen?

Hallå eller! 

Idag frågar jag er vad ni undrar över samt om ni har några ämnen eller teman ni vill att jag tar upp här framöver? 

(null)

Det blir ju lätt lite entonigt om jag ska bestämma allt och den här platsen är inte bara till för mig. Därför är det fint med gästbloggare till exempel. 

Så, nu får du chansen att ställa frågor och att önska inlägg. Är det något du vill veta om mig, om utmattning, om återhämtning, om stress, om fjällvandring? Vad är du nyfiken på eller vad undrar du? 

Är det något du önskar att jag skriver mer eller mindre om? 

Jag kommer slänga ut frågan på fler ställen och om det dyker upp frågor och önskemål så återkommer jag till dem här i ett inlägg framöver. 

Om det är tyst från er, ja då kör jag väl på som vanligt :) 

(null)

Fröken Rödlök

Första gången jag besöker din blogg, intressant!
Gästbloggare tycker jag är skoj - jag ställer jag gärna upp om du vill =)

Svar: Vad roligt att du hittar hit och tycker det verkar vara intressant. Bloggen handlar mycket om mina upplevelser i samband med att jag blev sjuk i utmattningssyndrom, den sjukskrivning som det innebar och tiden efter med återgång i arbete och att hantera stress osv. Om du vill skriva något som passar in här är det välkommet givetvis. Stress, sjukskrivning, att må dåligt, psykisk ohälsa, stresshantering, återhämtning, att hitta välmående i vardagen osv är tex områden jag brukar ta upp här. Säg till om du är intresserad av det så får du mer info :)
bylittlenea.blogg.se

Miss Philipsen

Vad fin du är (:

Svar: Åh, tack :)
bylittlenea.blogg.se

Jim

Fjällvandring ligger mig varmt om hjärtat och är något du mer än gärna får skriva mer om. Är för egen del för många år sedan vidderna i norr låg framför en. Lugnet. Stillheten. Närvaron i naturen. Saknar det, vill verkligen, men orken ja man får ta det i steg.. men åter till norr ska jag. Så har du någon fin berättelse där ifrån så kör på. Det du skrivit i ämnet hittills gillas och uppskattas.. å de fina bilderna också ska tilläggas.

Svar: Åh, vad roligt att du vill se och läsa mer om fjällvandring. Det är verkligen något visst med lugnet och stillheten uppe på fjället, med bara natur runt sig. Jag skriver gärna mer om det framöver :) Tack för att du önskar det dessutom!
bylittlenea.blogg.se

Josefine Seitl

Jag är ny läsare här och skulle gärna vilja höra din resa från sjuk till frisk. Jag är inne på mitt tredje år snart. Jag föll, tog mig upp lite men föll pladask igen... Hur har du tagit dig anna livet igen? Bytt jobb? Vilka förändringar? Tagit bort/lagt till vaddå? Kram!

Svar: Hej, varmt välkommen hit och vad fint att du hittat till den här bloggen! Egentligen är ju hela den här bloggen en berättelse om just min resa från första månaden som sjukskriven till idag, 2,5 år senare...men jag förstår att det blir lite väl mycket läsning att börja från början.
Lite kort kan jag svara att livet utåt ser ganska likt ut (samma familj, hem, jobb osv) men samtidigt är jobbet anpassat och timmarna där färre än förut. Inombords har jag gått igenom förändringar och i min familj tänker vi annorlunda kring mycket av det vi gör. Jag ska absolut se om jag kan få ihop ett inlägg eller två på detta tema och samtidigt kanske länka till relevanta tidigare inlägg :)

Ta vara på dig! Kram
bylittlenea.blogg.se

Fröken Rödlök

Ja gärna! Har precis själv hamnat under psykisk ohälsa eller hur man ska säga. Depression. Så skriver gärna nåt. Maila till kontakt@frokenrodlok.se

Svar: Åh, ja då sitter du inne på erfarenhet och kunskap som jag saknar, men jag tror att flera av de som läser har erfarenhet av depression, vid sidan av utmattning till exempel. Det är alltid värdefullt att få fler vinklar på dessa ämnen. Vad fint att du vill dela med dig även här. Ett mail kommer inom kort med lite info. Vi hörs!
bylittlenea.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress