Mars, mars måne...
(null)
 
Det har kommit annat ivägen, men nu vill jag göra en liten återblick på mars ändå. Skippar listan jag kört innan och går på känn. 
 
Bäst i mars 
Att vara veckans bloggare här på blogg.se! 
 
Att vara med i Camino magasin och få möjlighet att prata om utmattning, vardagen, jämställdheten och miljön. Det var väldigt fint! Ni vet väl att nr kan köpas via deras hemsida? 
 
Att hjärnan funkar så himla bra igen. Känner mig äntligen som mig själv på riktigt. Bara lite tröttare än förut. Och mer otränad. Men jag ör jag. 
 
Att mindfullnesskursen har varit så himla givande och att jag faktiskt fick ihop ett PM tillslut. Hatkärleken till pluggandet blossade upp där en liten stund, aaahhhhh.... 
 
Att vårt stora barn har blivit tonåring! Jag som är så ung 😊 Hur kan jag ha en tonåring? Underbara barn ❤️ 
 
 
 
Sämst i mars 
Ganska givet, att min farfar gick bort. Sämst för mig och alla som kommer sakna honom. Han var verkligen one of a kind den människan så ni anar inte ens. 
 
Att jag lyckades känna press för att få ihop mitt PM när jag från start bestämt mig för att det, eller ett betyg inte ens var viktigt. Mitt syfte var att lära mig mer om och träna på mindfullness - för min skull. (Det knäppa i att jag fick VG på mitt PM fick mig nästan att skämmas). 
 
Resor och upplevelser i mars
Skulle ju åkt på kick off med jobbet, men fick vända om och styra vägen mot Södertälje istället. 
 
Påskhelg i Sörmland och Stockholm för lite släkt och familjetid, bajenpremiär, fika och hotellhäng med familjen. Riktigt fina dagar! 
 
Bottennapp i mars
Jag kände mig så modig när jag ringde upp coachen, som min fackliga representant tipsat mig om, för att boka en tid och prata framtidsplaner och idéer kring nästa steg i livet. Väl där blev det... ja, inte vad jag hoppats på kanske. Vi var inte riktigt på samma våglängd och nej, jag vill nog inte boka en ny tid. 
 
 
 
 
 
 
Bästa köp
Biljetter! Till Al Pitcher med min man i höst och Mia Skäringer med min bästis. Också i höst! Älskar att fylla livet med den typen av upplevelser. 
 
Uppskattade inlägg 
 
 
 
 
 
 
Vi är redan en bit in i april och jag NJUTER så av fågelkvitter och ljusare kvällar. Det får mig alltid, alltid att känna mig levande igen, i hela kroppen och själen! HEJ VÅREN!!! 
 
 
Maja - Våga prata om psykisk ohälsa

Så fina & härliga vinterbilder! ♡

Svar: Tack så mycket :)
bylittlenea.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress