Hej, från lugnet i sovrummet
Tapeterna är uppe och hela rummet är förändrat. Vi är långt ifrån klara och det är fortfarande ganska avskalat. Vi tar det varsamt och låter det få rätt form snarare än en form bara för att bli helt klara. Här får ni en liten sneak peak på sovrummet där vi ändå kommit längst just nu. Trots att det är ganska ofärdigt.

Det blev ett lugnt och harmoniskt rum. Jag har nog aldrig trivts så bra här som nu och ser fram emot att modellera klart det till ett rum att leva i.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Emilia Arvidsson

Jag har ett löfte till mig sjäv: vi behöver inte städa särskilt ofta. Det är ok. Men sovrummet är vårt viktigaste rum och ska ha så lite saker som möjligt och gärna dammsugas först av alla rum. Prio!

Svar: Det kan nog vara smart att ha en sån plan, kring vad som ska prioriteras och vad som är ok att hoppa över. Än så länge håller vi sovrummet ganska avskalat nu. Det är väldigt skönt att inte ha så mycket prylar eller dekorationer där. Hos oss är vi mest i kök och vardagsrum under vår vakna tid och det är där som själva städningen behöver göras främst, men det är hemma hos oss alltså :)
bylittlenea.blogg.se

Angelica Wåhlin

Ser fint ut!

Svar: Tack :)
bylittlenea.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress