Nu blir det lite reklam
Det här har kanske inte med något att göra när det gäller den här bloggen egentligen, men kanske lite ändå. 
 
Efter många år med min kamera som sällskap och många turer ut i skog och natur har jag en hel uppsjö av foton. Vad jag ska göra med alla bilder är något oklart, men sedan något år tillbaka har jag kikat runt på olika forum där det går att använda sina foton (och målningar) för att sälja dem på olika vis. Bland annat har jag kikat på society6 där fotona används till olika typer av produkter. 
 
Inspirerad av Reaktionista tog jag tag i det och skapade ett konto och en webshop där jag laddat upp ett gäng av mina favoritbilder. I dagsläget kan jag inte välja att sälja dem som alla typer av produkter, men en hel del som prints, kaffekoppar, kuddar, mobilskal, badrumsmattor och skrivböcker till exempel.
 
Ni hittar webshoppen här!  Och cirka så här ser den ut i mobilformatet:  
 
 
 
En av mina favoritprodukter hittills är den här kaffemuggen nedan, med det gröna skogsfotot. Fotot är taget vid samma tillfälle som min headerbild här på bloggen :) En dag med galet mycket knott och mygg, men en dag då vi även drog upp tre regnbågar ur sportfiskesjöarna i Villingsberg mellan Örebro och Karlskoga. Så roligt att ett sånt minne kan bli produkter på det här viset. 
 
 
Hittills har jag bara laddat upp ett fåtal bilder. Jag väljer ut foton som jag gillar och som visar naturen från sin bästa sida. Mer kommer framöver. 
 
Just idag (söndag 29 oktober) är det dessutom 25% rabatt på allt (30% för medlemmar) så bra tillfälle att passa på ifall du hittar något du vill ha eller något du vill ge bort i julklapp ;) 
 
Räknar inte med att kunna säga upp mig från mitt jobb snart på grund av detta, men det vore väldigt kul om det finns någon där ute i världen som skulle vilja ha en produkt med just mitt foto :) 
 
Det ger mig ju dessutom lite ökad vilja att komma ut i skogen och åka på äventyr tillsammans med min kamera framöver. Inte för att jag saknar lusten, men nu längtar jag verkligen efter skogsturer, vandringar och resor till vildmarken! 
 
Så, kom och köp vettja :)) 
 
 
 
Kamilla

Så roligt att dina vackra bilder kan användas i nya olika sammanhang.
Kram Kamilla

Svar: Javisst, om det säljer visar sig, men kul att prova ändå :) kram
bylittlenea.blogg.se

S

Jättesnygga, kul!

Svar: Tack! :)
bylittlenea.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress