Topp fem saker vi ångrar när vi dör
(null)

Listan har ni kanske läst förut. Några punkter får mitt hjärta att brista och jag inser att jag behöver påminna mig om detta då och då. Att vi en dag kommer till livets slut och att vi den dagen kanske får möjlighet att se tillbaka på hur vårt liv såg ut. Tänk om vi gör den granskningen redan nu, för att ta oss ur skadliga hjulspår om de finns i våra liv idag. Vi vet ju inte när den där sista dagen kommer. Tänk om vi faktiskt aldrig hinner använda finporslinet.   

(null)

 

1.       Jag önskar att jag vågat leva ett liv sant mot mig själv – inte ett som andra förväntade sig.          2.       Jag önskar att jag inte jobbade så hårt.3.       Jag önskar att jag vågade uttrycka mina känslor mer.4.       Jag önskar att jag höll kontakten med mina vänner.5.       Jag önskar att jag låtit mig själv vara lyckligare.

 

Läs mer om punkterna ovan exempelvis här: http://metromode.se/noje/5-saker-vi-angrar-mest-pa-dodsbadden-sa-undviker-du-dem/

 

(null)Utan vidare kommentarer kring detta har jag här fem frågor som en kan ställa sig själv.

 

Om du nu hade en vecka kvar att leva:


 

·         Vad ångrar du i ditt liv?·         Vad är du stolt över i ditt liv?·         Vad skulle du göra med den veckan du hade kvar?·         Hur långt från det är du i ditt liv nu (vilka val gör du som för dig nära/långt från din ideala tillvaro)?·         Oavsett var du är idag, vad kan du göra nu för att närma dig det liv du vill leva - utan något att ångra när det är dags att titta i backspegeln?   

Det finns inga rätt eller fel svar här. Det finns bara dina svar och dina sanningar. Du har ingen skyldighet att berätta för någon, men kanske är det lättare att uppnå sina mål och kunna leva sitt drömliv om vi delar våra tankar med någon vi litar på. 


Huvudsaken är att Du gör vad Du behöver för att leva Ditt liv, för Dig.


(null)Erica

Så bra <3

Svar: Tack, visst är det värt att fundera över då och då :)
bylittlenea.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress