Det blir inte alltid som en tänkt sig
 
Skrev ett inlägg igår, men struntade i att publicera det. När jag läste igenom det var det ett väldigt gnälligt och intetsägande inlägg. Ibland är det bättre att vänta helt enkelt. 
 
Häromveckan pratade jag om spännande saker som var på gång framöver, men tyvärr går ju inte alla ens planer i lås alla gånger. Så blev det nu. 
 
Vi har länge letat större lägenhet, något som inte är helt enkelt tyvärr pga långa köer. Vi har stått i kö länge, men 11 år är ingen tid här på hyresmarknaden tydligen. Häromveckan fick vi tillslut en lägenhet...som var i uselt skick med inpyrd cigarettlukt bland annat. Ack ve, hyresbolaget vill absolut inte renovera något utan valet var att ta den i befintligt skick plus dubbelhyra eftersom någon annan dragit ut på tiden före oss. Vi tackade nej eftersom vi inte vill flytta våra barn till det sunkhålet, betala dubbelhyra och förlora alla köpoäng. Så otroligt synd på sätt och vis, eftersom det är just en sådan lägenhet vi hoppats på att kunna flytta till en dag. Nu lär det dröja något år minst innan vi har chans på en igen. Miiiinsssst. 
 
Vi håller oss kvar i vår trea och är tacksamma att det åtminstone finns en liten hall som får fungera som rum för minsta barnet tillsvidare. 
 
Värmer ändå inuti när 12-åringen häromveckan spontant kläckte ur sig: "jag älskar verkligen vårt hem". 
 
De skiter i kvadratmeter, inredning och liknande. För dem är det deras hem och vi trivs ju egentligen där vi är. Det är bara ett rum för trångt för oss.
 
 
Det blir inte alltid som en tänkt sig. Eller, tillslut kanske det blir så. 
 
I övrigt är det ändå några roliga saker på gång framöver, även om inte allt blir av som det var planerat. Bland annat  ska jag på releasmingel för Eva Svärds nysläppta bok Med mitt mod som jag ser fram emot att läsa. Eva är så härlig, klok och smart! Köp eller låna boken och läs ni med! Ska du på minglet på fredag? Säg gärna hej :) 
 
Och ha en trevlig helg! Själv tog jag en semesterdag för att förlänga min helg. Det behövde jag verkligen! 
 
 
 
 
 
Lars Gustafsson

Knepigt hyresbolad ni har. De suger verkligen. Ok ni verkar ändå trivas och resten av familjen också. Men ja det blir inte alltid som man tänkt sig. Bokmingel???

Svar: Ja, det var trist för oss att de inte ansåg att lägenheten faktiskt var i behov av uppfräschning och att det inte bara handlade om att vi ogillade färgen på någon tapet. Men vi trivs ju som sagt och det där fjärde rummet får vi vänta med.

Ja, Eva Svärd (bloggare och instagrammare) har släppt en bok om sin resa genom utmattningssyndrom och på fredag är det releasemingel här i Örebro. Planen är att jag ska gå på det eftersom jag vill fira Eva och hennes bok. Hoppas orken räcker till :)
bylittlenea.blogg.se

Fröken F

Det låter som du har funnit mer balans i tillvaron - att ta en semesterdag för att förlänga helgen! SMART! Jag håller med 12 åringen, ert hem är exceptionellt fint och hemtrevligt. Trevlig helg!

Svar: Ja, det går fortfarande upp och ner, men är relativt stabilt. Tack, vad gullig du är. Vi har ett något eklektiskt hem :) inget för inredningstidningar direkt, men det är vårt hem. Ha en fin dag!
bylittlenea.blogg.se

lars

Din Header är en av bloggens bästa tycker jag så vackert Trevlig helg

Svar: Tack så mycket! Ha en fin kväll :)
bylittlenea.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress