Veckans lista - vecka 4

Ok, vi kör ännu en lista. 
 
Egentligen går jag runt och är nervös inför mötet imorgon, men vill ändå få ut detta och sätta saker i perspektiv. 
 
Godast mat Kan vara lördagsmiddagen, lammkotletter med sötpotatispommes och tzatsiki.... 
 
Roligast Att 9-åringen har kommit in i bokslukaråldern ordentligt. Det är så otroligt kul att se läsglädjen som finns i den lilla personen och jag minns hur jag älskade att få bokklubbsböckerna när jag var liten, men hur jobbigt det var när jag läst ut dem efter några dagar. Det var ju eeeeevigheter tills nästa bok kom då. Vi kör på biblan istället nu och byter ut böcker där efterhand. 
 
Skönast Att ha fått till ett par längre promenader där jag till och med vågat mig på några försiktiga löpsteg. Fick huvudvärk till tack, men ändå. Skönt att få öka takten ibland samt att få komma lite längre än vanligt. 
 
Tuffast Hm, ja VAB med sjukt barn vilket ger ont om tillfällen till paus trots att dagen inte innehåller så mycket. Det är det där med att vara tillgänglig och ansvarig utan avbrott. Men ja, ni som hängt med vet ju att det annars är Försäkringskassans nekande av sjukpenning som slår högst på den här punkten. Det är... inte kul trots att jag kände till att det skulle komma vilken dag som helst. 
 
Oro Att min Plan B ska skita sig! Men i övrigt är jag mest spänd och nervös inför mötet med politikerna imorgon. Kanske inte orolig, mer nervös faktiskt. 
 
 
Överraskning Hm, antagligen att jag blev ombedd att delta i mötet imorgon. Det kom från ingenstans och startade igång den där elden i mig igen. Ja! Klart jag ska vara med! 
 
Musik  The tallest man on earth. De tidigaste albumen... 
 
Pod Har nog inte lyssnat på någon den här veckan. Tror jag. 
 
Skapande Lite lätt målande, men inte så mycket. Det har mer varit lite projekt hemma i lägenheten. Jag återkommer till det framöver. 
 
Ser fram emot Så himla mycket! Faktistk! Bland annat vill jag prata med er om vikten av att ha något att se fram emot. Vi får längta till det för jag har inte plats för att skriva det just nu. 
 
Finaste Att ni är så många som tror på mig och peppar mig inför mötet. Att min chef skrev ett så himla bra mail till Försäkringskassan i protest mot att de ville avslå ansökan om sjukpenning. Värdefullt! 
 
Film/Tv Äntligen påbörjat SKAM säsong 3. Anledningen till att det går långsamt är att jag inte kollar så mkt när kidsen är med. De är för små och för stora liksom. Vi kan vänta med tonåren några år till tycker jag. 
 
Samlat betyg för veckan Det har varit en lite rörig vecka med VAB, migrän, en ledig dag och annat men som helhet kanske ändå en 6:a denna vecka. Det har varit en bra, men ostrukturerad vecka. 
 
Nu är det dags att förbereda sig för nästa. Jag har samlat alla mina papper från läkare och försäkringskassa. Det var ganska många. Nu ska jag försöka samla mig själv och mina tankar till något klarare så jag kan få fram det vesäntliga imorgon. Tyvärr vet jag inte riktigt vad som förväntas av mig, om jag ska dra min berättelse eller bara fylla i det som facket kommer berätta eller bara finnas där. Sånt oroar mig, att jag ska missa att tänka igenom något eller förbereda värsta talet och sedan inte får chans att dra det. 
 
Det är nu jag behöver ta en paus och meditera för att påminna mig om att bara andas och följa med i flödet. Det ordnar sig och jag gör vad jag kan när jag kommer dit :) 
 
Har du några tankar kring veckan som gått eller veckan som kommer?