Vecka 17 - listan -

Hoppas att er vecka varit bra! Här kommer lite korta punkter om min vecka :) 

Godast: Nässelsoppa! En gång om året brukar familjen njuta av våren genom att göra soppa på färska nässlor. Yum! 

 

Överraskning: Att vi plötsligt fick två erbjudanden om lägenhetsbyte efter att ha letat under lång tid utan resultat. Den ena har vi tittat på, men den var nog inget för oss även om det var en fin lägenhet. Den andra väntar vi på ytterligare besked och hoppas ihjäl oss på...även om vi vet att chansen är liten. Håll tummarna för oss!! 

Tuffast: Den överspäckade lördagen och att jag glömmer bort att ge mig själv mer vila nu när jag ökat mina dagar på jobbet lite. 

Roligast: Att 9-åringen börjat med ny aktivitet som passar perfekt. Att starta ett till instagramkonto enbart för mina målningar och mitt pyssel. 

Skapande: Lite målande, men mest instagrammande om målande när jag startade upp ett nytt instagramkonto för någon vecka sedan. Kul och skönt att ha det samlat på ett ställe istället för att blanda med mina naturbilder. 

Oro: Diffus oro i kroppen, antydan till ångest vissa dagar (och ibland nätter) vilket inte känns bra. Något jag tar på allvar. 

Ser fram emot: Sommaren mest, morgondagen och att förhoppningsvis få träffa en gammal kompis om ett par veckor! 

 
 

Film/TV: Har tänkt titta på SVTs 30 liv i veckan, men det har inte blivit av än. Jag vill se det känns viktigt, men tungt. 

 Musik: Mest 9-åringens musik då vi startat ett eget spotifykonto åt det musikintresserade barnet. Spännade att de kan så mycket på egen hand liksom. Låtar jag hade noll koll på :) 

Finaste: Mina vänner, att det inte haglat senaste dagarna, att känna mig inspirerad. 

Samlat betyg: Sänker från förra veckan till 6. Pga har varit lite mer oro och rastlöshet inuti, samt mer fysisk trötthet och sömn även på eftermiddagarna. Inte lika roligt. 

Pod: Har inte blivit något lyssnat på i veckan...så vitt jag minns. Men har klickat in mig som prenumerant på Mia Skäringer och Anna Mannheimers nystartade pod (Skäringer och Manheimer). Den ser jag fram emot att lyssna på. 

Tips: Radioprogrammet Karlavagnen i P4 tog i veckan upp ämnet stress. Till och med läkarna som ska ta hand om oss andra blir sjuka på grund av stress. Programmet heter "Så slutade jag stressa" och innehåller mycket intressant. Inte minst kloka och fina Eva Svärd alldeles i inledningen av programmet. Lyssna!! 

Skönast: Att jag fått några nätter med bättre sömn, även om jag just inatt sov oroligt igen. 

Imorgon är en ledig dag för mig och jag ser fram emot den. Det är behövligt just nu, trots att jag redan haft två dagar helg. Jag behöver verkligen vilan... måste jag nog säga. 

Öskar er en fin vecka 18!