To go loco

Jag gjorde något lite smågalet idag! Jag har varit på en arbetsintervju... Öh...

Jo, i vintras/våras någonstans skickade jag iväg ansökan för det här jobbet som lät spännande och lite annorlunda mot det jag haft innan. I april hörde de av sig, men jag svarade att jag inte kunde komma och tackade för att de hört av sig. Dels hade vi just haft det stora mötet då, med läkare och FK, och dels låg jag med en dunderförkylning.

Under sommaren fick jag ett nytt mail och idag åkte jag iväg på intervju. Med en hel del tvivel i mig, inte så nervös, men jag kände hur jag ändå ville testa och få veta mer. Eller, ett par gånger var jag påväg att strunta i det, men jag gör liksom sällan sånt. Struntar i saker jag sagt att jag ska göra. Dock gav jag mig själv tillåtelse att tacka för mig och gå om jag behövde göra det. Vi träffades och pratade, jag var öppen och ärlig. Tillslut kände vi nog båda att det inte var aktuellt, inte nu. Jag kan inte lova 100% nu direkt. Det är vad de måste ha. Kanske en annan gång, jag var i alla fall välkommen att höra av mig när jag var igång med arbete igen om jag fortfarande var intresserad. Vi får se... Nu ska jag smälta samtalet på mitt långsamma introverta vis ;) och hoppas att jag slipper känna ångest över det jag sade eller inte sade. Det är annars typiskt mig att göra så.

Det var ändå intressant. Måste säga att jag lärde mig mer om mig själv genom samtalet.

Hur som helst, jag har även skickat in ett bidrag till tävlingen "årets bästa trädbild" som Vi-skogen håller i. Bilden nedan. Den finns på min instagram och om ni vill får ni gärna gå in och stötta den lite extra genom lite likes. Bilden betyder mycket för mig och jag håller tummarna för mig själv. :D Några bidrag väljs ut och kommer sedan gå att rösta på.

Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Vad kul med en arbetsintervju :) Verkligen fin bild också!

Svar: Ja, det var både läskigt och spännande med intervju. Bra träning inför framtiden om inte annat. Tack snälla :)
Linnéa

Alldamnstories

Åh vilken fin bild! Heja dig!
Och kul med intervjun, oavsett om det inte är just nu. Du gjorde det! Grymt. Blir inspirerad av dig och dinkraft att röra dig framåt <3

Svar: Tack tack :)) Ja, läskigt och spännande att gå på intervju. Första känslan var ok, men efter lite ältande kom ett gäng tårar och hopplöshet innan jag släppte det och kände mig rätt nöjd med mig själv ändå. Att bara genomföra det hela är faktiskt stort nog just nu. Vi tar oss framåt en liten bit i taget. Jag är inte redo att ge upp helt även om det mellan varven kan kännas som en bra idé. Jag påminner mig om att det går över, vilken att ge upp går över och bättre stunder kommer hela tiden igen. Upp och ner, framåt <3 kram
Linnéa

Tankar om utmattning

Vad modigt av dig att våga gå på intervju. Coolt gjort! ;) Spännande att se det som att du lär dig mer om dig själv genom att gå dit. Kanske inte något du hade gjort förut? Och fantastiskt vackra skogsbilder!

Svar: Tack och tack! Nä, hade inte fixat det tidigare och det var knappt jag vågade nu, men gjorde det ändå. Grät en skvätt senare på dagen när allt kom över mig, sådär i efterhand. Sedan släppte det och jag kände mig rätt nöjd med det hela.
Linnéa

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress