To go loco

Jag gjorde något lite smågalet idag! Jag har varit på en arbetsintervju... Öh...

Jo, i vintras/våras någonstans skickade jag iväg ansökan för det här jobbet som lät spännande och lite annorlunda mot det jag haft innan. I april hörde de av sig, men jag svarade att jag inte kunde komma och tackade för att de hört av sig. Dels hade vi just haft det stora mötet då, med läkare och FK, och dels låg jag med en dunderförkylning.

Under sommaren fick jag ett nytt mail och idag åkte jag iväg på intervju. Med en hel del tvivel i mig, inte så nervös, men jag kände hur jag ändå ville testa och få veta mer. Eller, ett par gånger var jag påväg att strunta i det, men jag gör liksom sällan sånt. Struntar i saker jag sagt att jag ska göra. Dock gav jag mig själv tillåtelse att tacka för mig och gå om jag behövde göra det. Vi träffades och pratade, jag var öppen och ärlig. Tillslut kände vi nog båda att det inte var aktuellt, inte nu. Jag kan inte lova 100% nu direkt. Det är vad de måste ha. Kanske en annan gång, jag var i alla fall välkommen att höra av mig när jag var igång med arbete igen om jag fortfarande var intresserad. Vi får se... Nu ska jag smälta samtalet på mitt långsamma introverta vis ;) och hoppas att jag slipper känna ångest över det jag sade eller inte sade. Det är annars typiskt mig att göra så.

Det var ändå intressant. Måste säga att jag lärde mig mer om mig själv genom samtalet.

Hur som helst, jag har även skickat in ett bidrag till tävlingen "årets bästa trädbild" som Vi-skogen håller i. Bilden nedan. Den finns på min instagram och om ni vill får ni gärna gå in och stötta den lite extra genom lite likes. Bilden betyder mycket för mig och jag håller tummarna för mig själv. :D Några bidrag väljs ut och kommer sedan gå att rösta på.