Summering av en sportlovsvecka
Familjen har varit ledig och hållit mig sällskap. Vi har överlag haft en väldigt lugn vecka. Alla har varit i behov av en paus tror jag. Barnen har njutit av att ha färre tider att passa. Vi har njutit av sovmornar tillsammans. 
 
 
Jag har rensat och fixat bland kläder i lådorna. Det var ett och annat plagg som har legat orört en längre tid. 
 
 
Vi har njutit av god vardagsmat från Linas matkasse och tänker att vi nog kan prova en vecka till. Det blir under vecka 10. 
 
 
Barnen har lekt med kompisar i solen. 
 
 
Och vi tog en skön tur ut i skogen. Vackert, skönt och kul att umgås tillsammans. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Helgen avslutades med fotbollscup samt besök hos svärföräldrarna i Värmland.
 
 
Utöver det har vi haft tema Harry Potter hemma. För en tid sedan hittade jag den första Harry Potter-boken på loppis för en tia. Den enda köpbara prylen på den loppisen, tyckte jag. Jag började läsa den för barnen och insåg snabbt vilken njutning det var att läsa den. Maken hoppade in och läste, till och med han (som annars läser mer sällan för barnen) gillade att läsa boken. Vi nästan hoppades få vara den som läste för barnen nästa gång. Äldsta barnet startade igång med första filmen någon gång i början av sportlovet och i vårt avslappnade, hemma i myskläder-tillstånd har vi plöjt igenom alla filmerna under veckan. Utom film nr 3 som vi råkade missa på något vis. Nu återgår vi till boken igen och tänkte nog hålla oss kvar i HP-världen ett tag till. Det är roligt med större barn där vi kan dela universum på det viset :) Grabbarna i familjen har hittat en gemensam nämnare i exempelvis fotboll och starwars, tjejerna i pyssel och musikalfilmer :)  
 
En fin vecka helt enkelt!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress