Bildkavalkad från 2016

Här kommer ca 50 bilder (av varierande kvalitet) från mitt 2016. I januari startades bloggen här trots att jag knappt visste hur eller varför. Jag visste bara att jag ville dela med mig av mina tankar och upplevelser när min värld vändes uppochner. Efter lite kringelkrokande tycker jag mig ha hittat något i bloggen som jag vill ta med mig in i 2017. Jag trodde nog aldrig, när jag startade, att jag skulle ha kvar den så länge som ett år, men nu ett år senare, känner jag enbart en stor lust att fortsätta. 

 
Jag har så mycket jag vill säga och dela med mig av. Fortfarande. Och du! Du som läser här och du som gillat och kommenterat! Det är ju även för dig jag skriver. För att mina ord, upplevelser och tankar ska fylla ett syfte och kunna hjälpa andra. 
 
Ni är ett gäng personer som klickar er hit varje dag. Varje dag <3 Ni är ett gäng som lämnar peppande, stöttande och helt otroligt kloka kommentarer, eller kanske bara gillar inläggen. Tack för era ord och tack för att ni följer med både genom det tunga och det vackra. Ni är guld <3 Tack och tack! 
 
Jag hoppas verkligen att ni vill följa med mig in i 2017! Jag hoppas att vi tillsammans kan göra detta till en plats där utmattningssyndrom kan göras mer begripligt och en plats där utmattningssyndrom kan få ett ansikte ännu mer än nu. Jag förstår att många inte vågar annat än vara anonyma, men just därför vill jag ge den här sjukdomen en röst. Så vi en dag inte känner ett behov av att gömma oss eller vara tysta. Det är redan en så otroligt ensam sjukdom. Det behöver inte vara ensamt när vi är så många som delar upplevelser och erfarenheter som ingen utanför riktigt kan förstå. Tillsammans med mina bloggkollegor bygger vi en mer nyanserad bild av livet med utmattningssyndrom. Jag hoppas att vi gemensamt kan hjälpa andra som är sjuka, eller som kanske är på väg att bli sjuka på grund av stress. 
 
Kommentera, dela, önska, fråga! Vi gör det här tillsammans! Om du själv har en berättelse kring utmattning eller långvarig sjukdom som du vill dela med dig av i ett gästinlägg kan du hojta till så fixar jag det. Varje berättelse gör nytta för någon. Det är dessutom ganska skönt att få skriva av sig.
 
Ni kan även följa mig och min berättelse på Twitter, instagram och hänga med i blogguppdateringar via Bloglovin
 
2017 är på ingång och vi är redo! Här nedan ser ni bitar av vad jag lämnar bakom mig. Tack för alla lärdomar 2016... Du har varit ett minst sagt annorlunda år.  
 
Gott nytt år vänner!!