Det finaste med beach 2018

Eftersom maj bjöd på så mycket sol och värme har jag redan hunnit några vändor till stränder och även lite poolhäng. Vilket är helt ljuvligt, om du frågar mig.


(null)Trots att jag har kommit väldigt långt med att acceptera, tycka om och verkligen älska och respektera mig själv kan det fortfarande vara lite läskigt att krypa ur vinterhöljet och in i en bikini och visa bleka armar och ben för omvärlden. Trots att allt annat är orimligt när det är uppåt 30 grader varmt ;) I år hände något intressant dock.

Antagligen för att jag lyft blicken och riktat den åt alla möjliga håll, inte bara inåt och mot mig själv.


(null)För varma dagar, som de när vi varit på stranden, är badställena fulla av alla möjliga slags kroppar. I olika slags former och färger. Alla är fina, ingen är bättre eller sämre än den andra. Så varför har jag trott att andra skulle sitta och tänka att min skulle vara sämre än någon annan? Ofta kan vi gömma vissa saker genom de kläder vi väljer, men på stranden syns allt på ett annat sätt. Min kropp är inte märkligare än någon annan, vi är fler i samma form ungefär. (Även om jag faktiskt är kortare än de flesta)

Samma sak är det med våra psyken, tänker jag. Att vi inte ser på andra hur de mår inuti. Mitt i smällkalla vintern under jackor, mössor, halsdukar kan vi inte se hur bikinikroppen under ser ut, men den finns där hela tiden. Året runt vet vi inte vad som döljer sig bakom skratt, axelryckningar, irritation, ilska eller alla "åh, tack jag mår bra". Psyket syns inte, ingen kan höra andras tankar. Jag kanske kan inbilla mig att personen under den där stora svarta vinterjackan har en "modellkropp" som göms därunder, eller att den skrattande personen där borta är lycklig hela, hela tiden, men det är ju bara gissningar. Ingen är förövrigt lycklig hela, hela tiden. Inte ens modeller har modellkroppar…såå… och varför skulle det vara det ultimata slutmålet för precis alla ändå? 

Det fina med beach 2018 är de här insikterna. Att vi alla är olika och lika och att allt är ok. Vi duger som vi är. 


Du duger som du är. 


Ingen vet vad någon annan bär på.

/En ödmjuk Linnéa


(null)


Cornelia

Så kloka och bra ord, så himla sant! <3

Svar: Tack 💕
bylittlenea.blogg.se

Camilla Persson

Fina bilder 😊

Svar: Tack så mycket 😊
bylittlenea.blogg.se

Julia

hej. välkommen att kolla in på min secondhandshop!! :) :) https://heladagen.wordpress.com/

Svar: :)
bylittlenea.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress