Tillit
Mitt valda ord för 2018 är tillit. Vissa dagar får jag möjlighet att jobba lite mer med det än andra. 

De senaste dagarna har jag fått påminna mig om att sätta saker i perspektiv och ha tillit till att allt ordnar sig tillslut. 

För egen del har jag mest fått uppleva tvivel, energibrist och krasslighet. Inte så allvarligt. Men andra än jag själv går igenom svårigheter. 

Jag tar djupa andetag och litar på att universum löser allt. Till slut ❤️ 

(null)

Lars Gustafsson

Tillit är oerhört viktigt att ha tillit till sig själv och därigenom ha tillit till andra, nära kära vänner arbete. Ä där norrskenstavla? Jag har stor tillit till mina nyktra vänner som själva lever nyktra och drogfria. Här i Chiang Mai och i Svedala där hemma som jag snart är. Bra Nea du är bra

Svar: Visst är det viktigt med tillit. Allt blir skakigt utan det.

Ja, det är tänkt att föreställa norrsken. Inte lätt att måla i akvarell, men jag övar mig :))
bylittlenea.blogg.se

Jannike Dahlquist

Härlig blogg du har! 💙 Mitt ord för 2018 är lycka.. Mitt mål ochså! Precis som jag skriver mkt om i min blogg.. Underbart! ❤️

Svar: Tack snälla! Lycka är väl ett suveränt bra ord. Det är ju något vi alla vill uppleva och det kanske kan vara bra att definiera vad som är lycka för just en själv. Hoppas att du hittar lycka i ditt liv :)
bylittlenea.blogg.se

Jim

Ett fint ord är det. Tillit. Att bära med sig. Och ta fram när allt känns emot en. Som en sköld med norrskenets alla sprakande färger. Både vacker och kraftfull.

Jag har tillit på att saker ändå tillslut löser sig. Kanske inte som jag alltid vill. Men dem löser sig. För jag vill inte tro något annat.

Svar: Jag håller med, vill inte tro annat än att det kommer lösa sig till slut. Det kanske blir omvägar och långa vägar till dit vi vill. Att påminna sig om att känna tillit när det tar emot, eller när som helst, är nog ett sätt att lättare kunna följa med på resan framåt.
bylittlenea.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress