En vecka i en etta!
Påskhelgen är strax slut och vi kämpar för att få ihop allt inför imorgon. 

Lägenhetens två största rum ska tapetseras om och allt ska plockas samman till två så små högar som möjligt mitt i dessa rum. 

Vi valde tapeter så snart vi fick chansen och fick besked att tapetsering ska ske "innan sommaren. Troligtvis" och att vi skulle få "en veckas förvarning". 

I vanlig ordning blir det inte riktigt som utlovats. Det är visserligen innan sommaren -samma år, men vi fick besked på skärtorsdagen att "de kommer på tisdag". Åh tack, vi fick en påskhelgs förvarning... en påskhelg då vi dessutom skulle resa bort. Well, well... 

Vi var hemma på långfredagen och har haft mycket av annandagen för att plocka ihop. Det har faktiskt gått smidigare än jag vågade hoppas på. 

Nu ska vi bo i ett kök, ett badrum, ett sovrum och en hall. Utan wi-fi och tv tills tapeterna är uppe. Hoppas verkligen att det går fort. Vår nyblivna tonåring är lagom glad över att ha båda föräldrarna i sitt sovrum. 

Det kommer bli ont om eget utrymme för alla. 

Så just nu är köket överfullt med vardagsrummets alla växter, men vet ni: jag tycker det blev riktigt härligt så :) 

(null)

(null)

Vi har valt tapeter från standardsortimentet (hyreslägga) så det blir inte så avancerat. Enfärgat, men inte vitt. Mer färg åt folket säger vi från vårt turkosa kök (ej standardfärg). Minns inte exakt vad vi valde, men det blir säkert bra. 

(null)

Vardagsrummet går från vit-isch med grön fondvägg till något nytt spännande. 

(null)

Sovrummet ska få ljusare väggar efter åratal med denna mörka gråbruna, som fyllde sitt syfte när vi först flyttade in. Nu behövs mer ljus där när vi har både arbetsplats och ateljé i sovrummet 🙂  

Kan bli en påfrestande vecka i ett rum och kök (plus 10-åringens hörn i en hall på övervåningen) innan vi ser hur det nya blir. Detta är ingen inredningsblogg direkt, men jag återkommer säkert med mer när det är klart. Vi hörs när vi hörs!

Glad påsk! Välkommen våren osv!! 
Lotta

Lycka till!

Svar: Tackar!
bylittlenea.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress