Helg på The Steam Hotel

Vi har haft en riktigt fin helg. Ni som hängt med på instagram har fått många glimtar av helgen och vad vi hittat på. 


Det var när vi började fundera på om vi skulle hitta på något för att fira vår bröllopsdag som nyöppnade The Steam Hotel dök upp i mitt sociala flöde. Bara sådär rätt från universum. Vi bokade en natt på direkten. Jag har sett såå mycket fram emot detta senaste månaden. 

Måste säga att det till största delen verkligen levde upp till förväntningarna. Vilket fint hotell! Eldstäder, vackra detaljer överrallt, härliga dofter och ett spa jag ville flytta in på. 

Steam ligger i Västerås som ju är på behagligt avstånd från Örebro. I lördags checkade vi in efter att ha lämnat över kidsen i sin mormors händer. Vi tog oss upp på rummet på 17:e våningen och korkade upp champagnen ganska direkt! Vi skålade för oss, för våra 14,5 år tillsammans varav 6 år som gifta. För att vi tog oss tid för varandra och för all skit vi tagit oss igenom. 


Efter lite bubbel gjorde vi oss redo för några timmar på spa. Det gjorde vi rätt i! Om ni åker dit: missa INTE eldrelaxen! Vi badade i utepoolen medan det regnade och slumrade till framför den öppna elden inomhus. Ljuvligt! 

På kvällen var det en middag som var så surrig att jag inte kunde hänga med i makens samtal längre. Men jag hade fyllt på med nya intryck under många timmar, så kanske inte så konstigt. När vi ätit blev det en kort paus på rummet innan vi kikade på rooftop-baren. Det blev ett kort besök, mest bara för att kolla in. Dagen efter var lugn. Frukostbuffén, gå runt och bara förundras över allt fina, spela pingis, checka ut och åka hem. 

Allt gick så fort att jag inte var riktigt säker på att det hänt när jag väl var hemma igen. Skulle gärna åka dit igen! Typ nästa helg. 

Jag är glad att vi tog oss tid för varandra och för att fira oss! 

Glömde ju kameran hemma, men mobilbilderna får lov att duga! Nedan en kavalkad :) varsågoda! 

Lotta

Ser fantastiskt mysigt ut! Jag såg många bilder därifrån när det var invigning och blev direkt sugen att åka dit!

Svar: Jaa, det var verkligen superfint. Ett riktigt bra ställe att spendera ett dygn på :))
bylittlenea.blogg.se

Elin

Så fint hotell! Ser supermysigt ut!

Svar: Det var verkligen ett superfint ställe som jag gärna besöker igen :))
bylittlenea.blogg.se

Frida G Svensson

men ÅH vilken underbar helg! jag kan riktigt känna hur härligt det var där.

Svar: Vad kul! Ja, ett helt fantastiskt ställe verkligen :))
bylittlenea.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress