Blogg.se-priset 2017 - om varför jag hoppas på en nominering -
Idag blir det lite tiggeri här i bloggen ;) 
 
Häromdagen läste jag att blogg.se ska dela ut priser till bloggar inom olika kategorier, Blogg.se-priset 2017 ska delas ut. 
 
Främst vinner en äran och ett litet diplom, men får ju även möjlighet att nå ut till flera läsare. Eftersom en stor del av den här bloggen handlar om att kunna berätta om min resa, mina lärdomar och erfarenheter med syfte att kunna hjälpa både mig själv, men framförallt andra i liknande sits hoppas jag på möjlighet att kunna nå fler. Det gäller ju generellt så tipsa gärna vidare om du vet någon som kan ha nytta av mina texter <3 
 
Allt jag skriver här och alla bilder jag fotar och redigerar till inläggen är min hobby och en slags passion. Jag skriver om saker som engagerar och berör mig, jag fotar natur för att jag mår bra av det och tycker det är vackert. Jag får inte ett öre (eller kronor eftersom vi inte använder ören längre) i ersättning för det jag delar med er här, även om jag fått frågan ett par gånger. Nej, inga pengar alls inblandade, bara mitt eget engagemang. Jag är så tacksam för alla som vill hänga med mig längst vägen. 
 
I alla fall, för den här bloggen så skulle det vara en väldigt fin sak att bli nominerad i kategorin Årets Budskap/Inspiratör eftersom det är den typen av inlägg jag fokuserar på mycket nu. Om du känner att den här bloggen behöver boostas lite och förtjänar nominering (och kanske vinst) så kan du läsa mer om hur det går till HÄR.  Jag brukar normalt inte be om något sådant, men eftersom jag tror det kan gynna fler om jag når längre så lyfter jag detta här.
 
Tackar på förhand om någon vill och orkar lägga en röst på min lilla blogg!! :) 
 
 
 
lars

Ja du foto och inspirations priset så är du en av mina favoriter
ha det så bra ute i naturen i ljuset

Svar: Åh! Tack så mycket. Vad roligt att du tycker det Lars :)
bylittlenea.blogg.se

Lotta

Nominerat!

Svar: TACK <3
bylittlenea.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress