Om det som händer i mellanrummen
Jag har inte skrivit många texter senaste tiden och jag är medveten om att det blir lite luckor mellan inläggen. Både här och på instagram. Det är inte meningen egentligen, men ibland måste det bli så. 

Förra helgen var en lugn sådan. Det behövdes efter den veckans dipp. Jag och 9-åringen var själva. Vi tog en sväng till bibblan ena dagen och en sväng ut på landet andra dagen, för att träffa mamma/mormor och plocka trattkantareller! Älsk på skogen.

(null)

Veckan däremot har varit lite mer...fullproppad på sätt och vis. Familjen har legat sjuka under veckan. Jag har jobbat, handlat och lagat mat osv. Varit på tårna lite mer än vanligt. 

Det går, men kräver sömn och vila. Jag har särskilt varit varsam med hjärnan och därmed inte skrivit alla texter jag tänkt skriva. Istället har jag jobbat med närvaro och ägnat små stunder åt målande. Det är finfin vila för hjärnan. Jag blir mer och mer förälskad i målandet och det bästa med det hela är att jag inte har några ambitioner och mål med det. Jag är inte ute efter att prestera. Jag är bara ute efter att uppleva. Det är roligt att prova nya tekniker, format och material. Jag hoppas att ni hittat något som får er att känna likadant i era liv, för det är otroligt välgörande. 

Det är en hel del på gång framöver, som jag inte riktigt tänkt gå in på just nu. Saker som tar upp mycket tankeverksamhet för tillfället. Berättar mer när det är klart med allt. Lovar :) 

Jag vill passa på att tacka för att ni flitigt trycker på hjärtan under inläggen ni gillar. Det är fint att se att ni är här och läser samt att ni visar vad ni uppskattar här på bloggen. Tack snälla. Det hjälper mig när jag funderar på vilka av alla mina tankar och idéer jag ska prioritera. 

Jag hoppas få in fler inlägg här under veckan som kommer! Kram på er! 

(null)

lars

Vad härligt att du har känt mer kraft denna vecka. jag vill ha mer av dina fina texter med intressant innehåll. Dina fantastiska bilder vill jag se mer av. Du tillsammans med ulvdottir är mina favoriter när det gäller foto. Ni fånga skogens mystik på ett fantastiskt sätt tycker jag. Spännande att du har saker på G Nyfiken givetvis, men jag väntar med spänning
ha en bra vecka

Svar: Ja, det är skönt när det rullar på utan större hinder emellanåt.

Tack snälla, vad roligt att du gillar mina foton. :) Ha det så fint!
bylittlenea.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress