By Little Nea - på Facebook
Ja, egentligen har jag mest funderat på att avveckla min privata facebooksida, men lite spontant blev det istället en egen sida för bloggen. Tänker att det passar bättre att dela länkar på en sådan sida istället för på min privata. Vänner från verkligheten föredrar oftast klipp på gülliga djur :)) 

Men ni som läser här kanske gillar Facebook? Och även länkar jag kommer dela om utmattning, återhämtning och välmående. Jag finns ju på Instagram  Twitter och Bloglovin, men på Instagram skriver jag oftast inte om exakt samma som på bloggen. (Tips om du tycker att bloggen inte räcker till) 

Facebooksidan kommer uppdateras vid tid och tillfälle. Jag har inga notiser påslagna alls, Men kollar in där varje dag. Välkomna :)) 

Lyckas inte länka direkt nu via mobilen, men sök på @bylittlenea på Facebook så ska ni hitta den. 

(null)

Ha en toppenfin helg! 

Lars Gustafsson

Ja det är säkert bra att synas och dela med andra på många medier. Jag har inte ansiktsboken men just nu knappt ens bloggen. Jag följer din blogg jag gillar den mycket

Svar: Ja, jag tänkte i alla fall ge det en chans. Hittar många länkar jag vill dela och till just sånt är Facebook väldigt smidigt. Det är inte alltid jag kan hålla koll på allt jag hittar för att dela det här heller. Samt att olika personer föredrar olika typer av kanaler. Väldigt fint att höra att du gillar min blogg! Tack för dina kommentarer :)
bylittlenea.blogg.se

Slow Living by Annika

Nu följer jag dig på Facebook också! Har själv en blogg om min väg från utmattning till ett lugnare hållbarare liv!

Svar: Vad roligt! Jag har kikat på din blogg lite och den är superfin! Kommer tillbaka igen, har ibland svårt att kommentera hos andra av någon anledning, men jag ska försöka läsa och kommentera då och då :) Fortsätt med det du gör! Kram
bylittlenea.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress