Vecka 21 - listan

Det ekade tyst här under förra veckan, men i verkligheten har det varit fullt upp. Jobb, familj, aktiviteter, ledighet, sommar och annat. Vi kör en snabbgenomgång via listan idag så berättar jag mer under veckan som är nu. 

 

Godast: Har fått dille på salt & vinägerchips - konstigt, starkt, syrligt och så gott! Annars gjorde jag och familjen riktigt goda tapas i lördags. 

Roligast: Många roliga stunder under långhelgen. Att träffa min mamma, umgås med min 9-åring, att få fixa naglarna på salong, kvartersloppis, umgås med vänner, träffa en nyfunnen vän. Livet helt enkelt. 

Tuffast: Att i början av veckan undra om jag någonsin skulle tycka något var roligt igen. Just då hade jag stora tvivel. 

Oro: Att jag tvivlat så mycket på mig själv, att det känts så kämpigt och oron för att jag inte känt mig som mig själv en tid. 

Överraskning: Hur fort det kan vända. Från ljus till mörker och tillbaks igen. Att jag glömmer bort det hela tiden. 

Finaste: Väder, vänner - gamla som nya - NATUREN! 

Skönast: Utomhusyoga!! Startade igen under vecka 21. Kom nästan inte iväg, men efteråt var det som om världen blivit en annan. Att få röra på mig, känna mig stark, utomhus, värmd av solen, omgiven av fågelkvitter. På vilan i slutet försvann resten av världen runt mig. Ljuvligt! 

Skapande: Ett halsband. Akvarellmålning ute i naturen på landet hos mamma. 

 
 
 
 
 
 
(Lite blandade mobilbilder från veckan ovan. Hittas även på min Instagram för den som vill veta mer om mina dagar och veckor.) 
 
Ser fram emot: Mer sommar, mer ledighet. I nuläget till nästa veckas uteyoga, den här veckan kan jag tyvärr inte gå. Bummer! 
 
Musik: Smith & Thell´s "Toast" 
 
 
Jag menar: 
"So let's toast for all the bad times
Toast for all the hard nights
Toast for all the douch bags that's been breaking our hearts
Toast for too much feelings
Toast for all our demons
Cause honey bunny, one day we'll be gone
So we better toast" 
 
Skål på er! 
 
Pod: Skäringer & Mannheimer Bästa jag hört. Någonsin! 

Film/TV: har återupptagit att tittta på Fargo (tv-serien) eftersom jag aldrig blev klar med säsong 1 för ett par år sedan när jag tittade på den. Helt fast. Igen. 

Samlat betyg: tack vare ledig långhelg som blev alla tiders får veckan 7. Starten var tung och mörk och gränsfalls "orkar inte meeeer". 

Tips: Isabelle Boltenstern säger det bra... 

Ellen

wow. vilken stark video. det där är ju så jäkla svårt, att först och främst förstå och sedan inte jobba för att kunna jobba. sådan knäpp grej att vi fungerar så där. kram!

Svar: Visst är det. Som hon säger är vi så programmerade för att hela tiden jobba och "göra rätt för oss". Så pass att vi tar i med fara för liv och hälsa. Verkligen starkt och viktigt av henne att berätta. Kram på dig!
bylittlenea.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress