Högt och lågt i bergochdalbanan

Den här dagen har varit så upp-ner-fram-tillbaka och hit o dit! Tvära kast i känslor och händelser. Tänker inte gå in på detaljer, men dagen började med en redan trasig bil som gick sönder på ytterligare ett sätt. Frustration, stress, oro och en massa annat. 


Känner mig dränerad efter den här dagen. Och samtidigt har jag känt mig lite överväldigad på jobbet av uppgifter jag har ansvar för men inte riktigt vet hur jag ska lösa... och även där har det varit lite haveri hit och dit. Under den här och förra veckan.

Saker bortom min kontroll. Som ju händer i livet. 

Och mitt i detta en badrumsrenovering som innebär att vi är utan dusch i minst tre veckor och alltså måste duscha på annat håll. 

Ikväll har vi en sak att göra, som jag återkommer till. I helgen ska jag och barnen  resa bort... 

Karma var det väl? 

Mycket av det som händer omkring mig är bra saker, men det är mycket förändringar och stora saker. För mycket, för snabbt. Allt som händer nu utspritt på ett år eller två skulle inte vara något problem. Nu har allt hänt på bara ett par-tre veckor. Och så är det där med ekonomi och att få ihop alla kostnader. 

Jag fattar om ni inte fattar något alls nu. Ledsen för det. Det låter så här i mitt huvud. Nu ska jag pausa och försöka centrera mig själv lite innan jag ska klura ut hur tvättstugan funkar.... Innan jag ska iväg på nästa grej. Jeeez! Kan den här dagen ta slut snart. 

Sofia

Ja, alltså, det där livet...som inte låter sig styras och planeras, som bara händer när man minst anar det, som kullkastar alla ens energiberäkningar och känns som en bergochdalbana. Mycket svårt att förstå sig på tidvis, utom i backspegeln, där ser man mönstren tydligare. Men livet levs ju framlänges inte baklänges! Kräver mycket tillit och förtröstan.
Kram Sofia

Svar: Så klokt sagt! Visst är det enklare att titta tillbaka och kunna säga att det är glasklart hur det hänger ihop. Framåt är mycket svårare. Livet alltså. Det ska väl ändå gå att hantera på något vis. En vacker dag kanske jag kommer på hur det funkar bäst för just mig och du för just dig. Kram ❤️
bylittlenea.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress