52 Lists - och allt jag ser fram emot med dessa böcker
 
Alldeles nyligen läste jag när Wilda tipsade om 52 lists project och blev instant förälskad. Jag som skrivit här om att inte ha listor till allt hela tiden kunde inte motstå. Jag beställde hem två listböcker redan samma dag som jag läst blogginlägget. Författare är Moorea Seal och böckerna kostade strax över hundringen/st där jag köpte dem.
 
Det är alltså böcker, med 52 listor, en för varje vecka på året. Du fyller i listorna för att lära känna dig själv. Till listorna finns även små uppgifter för att reflektera djupare eller kanske implementera det du skriver i dina listor. Allt för att förstå vad som gör dig till dig, varför och vad som inte borde ta utrymme i ditt liv. 
 
 
Wilda skrev om boken 52 lists project som tar upp många olika områden i livet. Jag beställde den samt boken ovan: 52 lists för happiness. Jag valde att börja med boken om lycka. Den andra får vänta. Den är utformad för att startas vecka 1 på året. Kanske att den får vila tills dess. Under tiden ska jag försöka lära mig mer om min lycka. 
 
 
 
Började lite halvförsiktigt med ickedjup glädje, men fick efter några dagar börja tänka till. För vad gör mig verkligt lycklig på riktigt? Vad ger mig lycka, hur kan jag få in det i min vardag? 
 
 
(observera fina fixade naglar! Tack maken som gav mig det i present) 
 
Men förstår ni att jag verkligen ser fram emot att få gå igenom dessa båda böcker? Det ska bli intressant och kul. plus att de är så otroligt vackra. 
 
Någon som blir sugen att hänga på? Eller någon som redan testat? 
 
Tack för tipset Wilda! TACK TACK :) 
 
 
 
 
Wilda

Vad glad jag är att du hittade dem! De är så fina. Jag ska satsa på den med glädje sen när jag kommit en bit in i den andra :D

Svar: Ja, de är riktiga pärlor och så fulla av kloka frågor att ställa sig själv. Helt rätt i tiden för mig :))
bylittlenea.blogg.se

Tankar om utmattning

Åh, snygga naglar!!

Älskar listor! Så kanske vore nåt för mig också?! Måste du vänta till januari? Är det som en kalender, eller kan man börja när man vill?

Svar: TACK! Så kul med fina naglar (men så svårt att skriva på datorn med dem. hahaha)
Ja, listböckerna är faktiskt som små guldkorn. Den om lycka, som jag börjat med, är inte bunden till årstider eller året alls. 52 lists project är indelad efter årstider och startar under vintern, alltså vid nyåret. Men det går ju att börja med den när man vill så klart. Jag är på vecka 4 och känner att jag redan har fått fundera på en hel del saker om mig själv för att få ihop listorna. Viktiga saker som bara har med mig att göra. Älskar dem än så länge. KRAM
bylittlenea.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress