Min kreativa hörna!
Det är fortfarande en hel del att fixa med. När sekretären köptes för ett par år sedan för två hundralappar var jag så pepp på att måla om den, men tiden gick och inte mycket hände på den fronten. Livet och en lång period med utmattninssyndrom kom ju som bekant mellan. 
 
När vi nyligen möblerade om hemma och bytte rum med ena barnet fick sekretären flytta in i vårt nygamla, större sovrum. Nu har jag mitt lilla hörn här. Mörkt och stilla och faktiskt ganska perfekt ändå. Här kan jag rita, måla, teckna, skapa och kanske skriva.... 
 
Förr skrev jag massor. För ingen annan än mig själv. Sedan jag blev sjuk har jag inte ens vågat läsa mina gamla texter. Men jag börjar få sug efter det igen. Läsa och tänka på mina gamla berättelser. De är usla, men de är mina och jag har älskat att skriva dem. Nu skriver jag bara här egenltigen. Vilket inte alls är så bara. Det har ju varit en jättestor del av min vardag och mitt tillfrisknande senaste året och lite till. Här kan jag sitta i myskläder och rufsigt hår. I tystnad och för mig själv. Inget fancy eller direkt vackert, men mitt eget hörn ändå :) 
 
Nu är det här min kreativa plats och vad som skapas här framöver återstår att se. Det är en otroligt viktig plats för min återhämtning och mitt allmäna välmående. Jag hoppas på att kunna fixa till den ännu mer ordentligt inom kort. Än så har allt bara fått flyttas upp. Återstår att styra upp :) 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress