Vecka 22 - listan -

Det blev inte mycket tid vid bloggen i helgen. Ingen alls faktiskt. Så listan kommer nu :) 


Godast: rabarberkompott och vaniljsås! 

Roligast: att hjärna och kropp känns lite mer stabila för varje vecka, även om det ibland dippar. 

Skönast: att komma igång lite mer med träning. Jag gör det smart och försiktigt snarare än att ta i så jag spricker. Det känns riktigt, riktigt bra att kunna röra på mig igen och att få lite träningsvärk då och då!!! 

Tuffast: Att hinna och orka alla måsten som dyker upp så här i slutet av terminen, inför sommaren. Att fortfarande inte ha dusch, handfat eller tvättmaskin hemma. Det går mycket tid åt att springa runt och fixa med sånt dagarna i ända. 

Oro: mängden oro i mitt liv sjunker för det mesta. Det är småsaker oftast. Störst är väl att få ihop ekonomin trots stor skatteskuld pga försäkringskassans ovilja att dra rätt från början... 

Överraskning: Att det funkat bättre än förväntat med träning. Och att jag hanterade en lördag på köpcentret utan sammanbrott och panik. Jag var matt och trött efteråt, men vem blir inte det liksom. 

Finaste: klänningen jag köpte i lördags. Skall bäras på en barndomsväns bröllop mycket snart!!! :)) ska bara hitta skor också. Yayy! 

Skapande: målande, pysslande med 9-åringen och lite ritande. 

Ser fram emot: Bröllopet <3 

Musik: mest lugn instrumetell musik som fått ligga i bakgrunden. Från random spellistor jag hittat på Spotify. 

Pod: Senaste från Psyket där Underbara Clara gästar och pratar utmattning och depression. 

Film/TV: "Vem bor här" på SVTPlay. Jag och 9-åringen kör ett avsnitt då och då samt drömmer om när badrummet är klart så vi får ställa iordning vardagsrummet igen. Eller är tvättmaskin senaste inredningstrenden? 

Samlat betyg: En medioker 6:a på vecka 22. 

Tips: 

Blandade vårbilder från min Instagram! 

Anonym

Vad härligt att höra att du kan träna lite igen. Äntligen! Åh vad kul att du gillade mitt inlägg om trötthet även om det kanske var tråkig läsning på sätt och vis. Kram

Svar: Ja, inte jätterolig läsning egentligen, men ändå så otroligt viktigt. Det är så skönt att kunna röra sig lite mer, även om det inte är på samma nivå som tidigare i livet. Jag är ju där jag är just nu och härifrån känns det som ett steg framåt. Kram
bylittlenea.blogg.se

Helena

Härligt att du orkar träna lite igen, känslan av att klara av det är underbar. :)

Svar: Ja, det är det verkligen. Härligt att kunna röra sig och när det känns som att rörelsen ger energi och inte bara tar.
bylittlenea.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress