Mot bröllop <3
 
 
Idag ska vi på bröllop! Det är bara jag och maken som ska dit :) Maken, roligt att jag skriver det här för det är inget jag säger i verkliga livet. Men ni fattar, han som jag är gift med. 
 
Idag ska en barndomsvän till mig gifta sig. Och få en egen make ;) 
 
Vi har känt varandra i evigheters evigheter. En sväng gick vi i samma klass, en sväng tappade vi kontakten helt. Men vi hittade tillbaka till varandra. Trots att vi bor långt ifrån varandra, hörs bara då och då och ses väldigt sällan så är det alltid, alltid som om vi setts senast igår när vi pratar eller träffas. En märklig sak. 
 
En sån person som vet allt och som en kan säga allt till. 
 
En sån person som jag gjort till en del av min familj. 
 
Idag gifter hon sig! 
 
 
Jag har köpt klänning och gjort mig till för att jag äntligen ska få ut på lite äventyr. På fest och firande, få träffa några andra barndomsvänner (undviker att tänka på alla främlingar dock). 
 
Jag har dessutom målat en tavla till henne. Inspirerad av ett foto på henne och hennes barn i en väldigt speciell situation. En av de gånger hon legat på sjukhus efter operation och komplikation och fick besök av sina barn. Jag skriver en av gångerna, för hon har hamnat där flera gånger och det har varit allvarliga besök. Sjukdomseländen alltså!
 
Jag är ovanligt stolt över den här målningen för jag tror jag fick med barnets skojiga glädje över att träffa sin mamma och mammans allvar när hon träffar sitt barn. Även om det kanske inte är porträttlikt i sig :) 
 
 
 
Jag får berätta mer en annan dag! Eller så hänger ni med mig på instagram stories om det finns uppkoppling där jag är. Ha en fin lördag <3 
 
 
 
 
Ellen

Men åh, så himla fin present att få <3 Hoppas att bröllopet blev så fint som jag föreställer mig. Kram!

Svar: Ja, hon verkar gilla den. Bröllopet var alldeles, alldeles underbart :))
bylittlenea.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress