Listan - vecka 25 -

Godast: Just nu kan jag nog nästan bara minnas midsommarmaten, men tror nog att vi överlag ätit gott hela veckan. 

Roligast: Att fira en härligt avspänd och tokidyllisk midsommarafton ihop med några av mina absoluta favoritpersoner i hela världen. Ingen press eller stress att tala om. Det var även roligt att ha med mig 12-åringen till jobbet en halvdag under veckan som gick. En liten praoförmiddag och lite tid för bara oss två för en gångs skull. 

Skönast: Uteyogan i onsdags. Det var sista uteyogapasset för sommaren och av de fyra tillfällen som varit har jag varit med på två. Den här veckan var det ashtangayoga, den form som jag tränade innan sjukdom och elände. Det var tufft och jag kände att jag varit borta från det länge. Men yoga, utomhus <3

Tuffast: Att få ihop nog med sömn. Älskar ljus och fågelkvitter, lediga dagar och sommarlov. Men när jag ska upp och jobba i ottan varje vardag så blir det lätt en obalans. 

Oro: Inget stort direkt. Kanske oro kring vissa symtom som hänger över mig från och till. Som hjärtklappning (ibland på nätterna, när jag yogade tex och även på dagarna) lite yrsel och lite huvudvärk. Det går inte att låtsas som att de inte känns iibland. 

Överraskning: Att veckans lista i 52 lists for happiness varit svårare att fylla i än jag trott. Jag hade ju till och med sett fram emot den. - Att lista mina bästa val i livet hittills. Det får mig att älska boken ännu mer. Den tvingar mig att gräva i mig själv och se tillbaka på livet för att få ett större perspektiv. 

Finaste: Att ensam glida runt i långklänning med magisk utsikt och plocka vilda blommor  till midsommarstången. Min känsla då var att det är så en skulle leva hela sitt liv. Med vinden mot kinden och naturen runt sig. På huk för att plocka de vackraste växter en kan hitta. Lugnet och enkelheten. 

Skapande: Någon form av självporträtt och en midsommarmålning (se nedan) 

Musik: Inget nytt och spännande. Inte mycket musik alls tror jag. 

Pod: Darknet (P3 Serie) och äntligen Sommar i P1 - Rickard Söderberg <3 

 TV/film: Har börjat titta på "American Gods" (obs bara ett avsnitt så inga spoilers tack! Samt "Jamestown" (SVT). 

 Ser fram emot: Nästa varma sommardag, för just nu är det alldeles för kallt. Det och att jag faktiskt inte har alltförlänge kvar till semester. 

Samlat betyg för veckan: En stark 8! Bra vecka överlag, symtom till trots. Ljuset gör mycket för mitt humör, även om det stör sömnen ibland ;) 

 Tips: Att ni ser på dokumentären "Den sista skörden" på SVTPlay och att ni passar på att njuta av smått som stort som kommer i er väg. Att ni lyssnar in era kroppar och låter måendet styra mer än viljan, ibland <3 

 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress