Listan - vecka 23 -
Godast: Att steka krabbelurer i skogen med familjen. Inte en så stor smaksensation i sig, det är snarare måltiden i stort. Familjen runt en eld i en vacker skog. Bra firande av nationaldagen.
 
 
Roligast: Min man, vänner i mitt liv! 
 
Skönast: Att badrumsrenoveringen äntligen är över!!!! Så skönt att ha en dusch hemma igen! Det sparar tid och gör vardagen lite enklare. Det har funkat helt ok, men efter fem veckor är vi ganska trötta på allt krångel och alla hantverkare. 
 
Tuffast: Att orka sista biten av renoveringen. Att hantera mycket ansvar på jobbet utan att falla tillbaka i gamla mönster. Det är tufft att lära om och hålla sig till det när belastningen ökar och tiden verkar krympa igen. 
 
Oro: Oroar mig för att jag ska hamna i gamla mönster, gamla spår och att jag ska hamna i samma situation som innan jag blev sjuk. Hur mycket jag än lärt mig så oroar jag mig för det ibland. Hur ska det bli på lång sikt? 
 
Överraskning: Att jag idag, trots tunga ben och stel kropp klarade att jogga 3 av 5 km. Jag trodde att jag hade längre väg tillbaka till att kunna ta ett enda löpsteg.Vissa dagar kommer jag int komma utanför dörren, medan jag andra dagar är starkare än jag vågat tro. Det finns hopp. 
 
Finaste: Nationaldagen med familjen i skogen. Vårt nya badrum :) 
 
 
Skapande: En massa pysslande hemma för att få ordning i lägenheten nu när badrummet är klart. Tvättmaskinen och tumlaren har fått flytta tillbaka till badrummet efter en månad i vardagsrummet (!!) till exempel. Samt lite målande. Tänkte visa er lite sånt framöver. 
 
Musik: Instrumentell musik i bakgrunden när jag jobbar, korta stunder i taget. Mer för hjärnan kanske, men får kroppen att slappna av och andningen att bli djupare. 
 
pod; Prestationspodden och P3 serie: Darknet
 
Film/tv: Tittade på "The Dutchess" häromdagen, med Kiera Knightley i huvudrollen. Mvh sucker for historiska kostymdraman <3 
 
Ser fram emot: Semesterresor. Lite är klart, en del inte riktigt klart, men jag längtar efter att resa och upptäcka! Så mycket. 
 
Samlat betyg: 7 - en helt ok vecka nu när jag ser tillbaka på helheten. Skratt, uppgivenhet, energi och trötthet om vartannat. 
 
Tips: Sätt en också kan tänka på: 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress