En glimt av nya badrummet
 
Det var faktiskt en pärs att få det renoverat. Alltså jag och min man gjorde ju inget. Vi bor i hyresrätt så det renoverades helt åt oss, men det var kämpigt ändå. 
 
Barnfamilj, med aktiviteter och högvis med tvätt. Det var inte alla dagar vi hade toalett direkt när vi kom hem från jobb och skola. Vi var utan tvättmaskin och dusch i fem hela veckor! Det var tur att det var fem varma veckor för det hade nog varit plågsamt att duscha som vi gjorde mitt i vintern. Vi fick använda oss av olika ställen för att sköta hygienen, men främst var det en liten duschkabin i tvättstugan som vi sprang till i tid och otid. Det funkade, men jäklar vad knöligt det var ibland. 
 
I alla fall, nu är det klart och vi har dusch hemma igen. Det blir mycket enklare att ta en promenad/jogga/yoga eller vad som helst som kan orsaka behov av dusch nu när det inte kräver besök till tvättstugan. Att orka både träning och dusch var ingen lek förut. Hur som. Det är fortfarande trångt, men sjukt mycket fräschare! 
 
Före: 
 
Inte helt sant, men ok under början av renoveringen. När plastmatta och våtrumstapeterna från 1300-talet rivits ut. 
 
Efter! Varde kakel (och mörkgrå klinkers men det har jag visst inte fotat): 
 
 
 
 
Ibland är en tacksam för så enkla saker. Som ett badrumsskåp som inte rostat sönder, en dusch i sitt hem och lite behagligare färg på väggar och golv :) 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress