Bland kaninungar, nyfödda lamm och kycklingar
 
Det har varit många kortveckor, långhelger, röda dagar och klämdagar senaste tiden. Helt galet mycket. Det är skönt på många vis att få tillvaron lite uppdelad och vilan lite förlängd. 
 
Men samtidigt vill en ju GÖRA så himla mycket när det är ledigheter och enstaka dagar utan jobb. Inte bara vila. Passa på lite. Vi som är utmattade vet att det inte alltid är superbra att bara göra. Vilan och återhämtningen behövs även när den inte behövs (eller även när en inte riktigt har lust). 
 
En långhelg nyligen var maken och 12-åringen på fotbollscup i huvudstaden medan jag och 9-åringen styrde kosan ut till landet. Till lugnet, bondgården och mamman. Min mamma alltså. 
 
Vi satt under (kork?)eken och luktade på blommorna. Träffade nykläckta lamm, pipiga kycklingar och skuttiga kaninungar. Samt en gammal och trött katt. Vi hängde på en filt i solen och drack saft. Min 9-åring, jag och min mamma. Fint för själen <3 Fint som snus. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi åkte därifrån med så mycket energi och glädje. Dagen och kvällen var så otroligt skön och luften så lagom på alla vis att vi knappt ville åka hem. Vi planerade genast in att vi ska dit och bo kvar några dygn i sommaren. Insupa stillheten på gården långt ute på landet. Med lilla mormorn, bonusmorfarn och alla de många djuren.
 
Längt på det! <3 
 
 
 
Charlotte

Vad bra du skriver. Önskar att jag kunde skriva i alla fall hälften så bra och alla bra formuleringar och tankar. Blir glad och ledsen av att läsa. Tack!

Svar: Tack snälla! Vad glad jag blir av dina ord. Och jag förstår dig! Kram
bylittlenea.blogg.se

Sofia

Vilken sagoidyll!
Ta vara på den...
Underbara bilder!
Kram Sofia

Svar: Tack! Ja, det är så härligt att vara där. Naturen och alla djuren ger mig en massa lugn, barnen älskar det. Och så finns mamma där <3 Kram
bylittlenea.blogg.se

Helena

Ser underbart härligt ut :)

Svar: Tack! Det är det :)
bylittlenea.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress