Veckolistan vecka 27 -semestervecka 1-

Vecka 27 har även varit min första semestervecka. Lite speciell på det viset att min man och 12-åringen varit bortresta medan jag och 9-åringen varit hemma i Örebro. Vi har varvat aktivitet med lugn och vila. Listan för veckan ser ut som följer :) 

 
 
 
 
 
 
Bilder: Champagneskål för att fira in semestern några dagar sent. Jag på pinchos, visserligen förra helgen, men ändå. Turista i sin egen stad, Örebro. Bild 4-6: Open Art på stan samt utställning på länsmuseet (Tips att besöka). Lite lugnt målande i min egen lilla vrå. 

Godast:

Att skåla i champagne, alla goda maträtter jag och 9-åringen slängt ihop på rester hemma Jag har inget att klaga på den här veckan. 

 

Roligast:

Att besöka Open Art här i Örebro var en upplevelse. Mycket har varit rätt roligt. Att ha lugna mornar, att läsa bok, att lyssna på bok, att måla, att spela spel med 9-åringen och kanske mest att maken och 12-åringen kom hem lite tidigare från sin fiskeresa. 

 

Skönast:

Att veckan flutit på utan några större besvär. 

 

Tuffast:

Att få till pauser och stunder för mig själv när jag är ensam med ett barn och barnets alla kompisar är bortresta. Att hantera att allt går nonstop. Att få brev om att det är bråttom med att ta tag i eventuell överklagan på försäkringskassans beslut. Både sjukpenning och begäran om omprövning har fått avslag. Nu rinner tiden ut snart för att kunna överklaga till förvaltningsrätt. Fick stort stresspåslag av breven. Så frågan är: orkar jag med en sådan process. Är det värt det? 

 
 
 
 
 
 
Bilder: Besök på landet. Köp av ny pelargon. Utanför Titanic the exhibition (häftig utställning). Fikastund med 9-åring. Snapchatlekande. Brev från fackets jurister :'s. Promenad i skogen. 

 

Oro:

Hade viss oro inför att vara själv en hel vecka (som inte blev en hel vecka visserligen) och att ensam vara ansvarig för allt. Hur jag ska lösa det hela med överklagan? För mycket att tänka på. 

 

Överraskning:

Att jag i mitt avslappnade semesterläge kunde reagera så kraftigt på ett par brev och lite krav på att agera. Att ensamveckan inte blev lika lång som jag trott. En bra överraskning. 

 

Finaste:

Att hänga med min 9-åring. Att uppleva Open Art och Titanicutställningen samt att besöka min mamma. 

 

Skapande:

Oj, lite målande, men inte mycket. 

 

Musik:

Nä, mest bara ljudbok faktiskt. 

 

Film/TV:

The lobster - sjukt skum film. 

 

Pod:

Ingen alls denna vecka.

 

Ser fram emot:

Resten av semestern. Återkommer med vad den kommer innehålla. 

 

Samlat betyg för veckan:

8! En lugn avkopplande vecka med bra och roliga aktiviteter. 

 

Tips:

Att fortsätta med återhämtning även under semester och lediga dagar. Att inte tro att allt är enkelt bara för att en inte går till jobbet.... kanske mest tips till mig själv då... men någon mer kan ju ha nytta av det. KRAM :) 

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress