Listan - Vecka 26 -

 

Godast: Kanderade popcorn med kolasås och vaniljglass <3 Förvånande ljuvligt faktiskt. I lördags var jag med min 9-åring och BFF på Pinchos (app-restaurang med tapas) för att fira att...ja, att min semester börjar. Allt där var väldigt gott, som det bukar vara, men den efterätten var to die for! 

 

Roligast: Att avsluta allt jag hade på jobbet, stänga ner och säga hörs! Semestern börjar nu. Champagnen stod på kylning i fredags men jag drack treo istället pga jobbat en hel vecka och hade en helg själv med barn hemma. Men att ändå starta semester och middag på pinchos är lätt roligast under veckan. 

 

Skönast: Well, även om jag inte gått ner helt i semetermode än så fick jag lite feeling i lördags när det var varmt och soligt. Värme, sol och morgonkaffe på balkongen är svårslaget jus nu. 

 

Tuffast: Att jag varit väldigt trött i veckan, haft lite huvudvärk av och till. Att jag är lite stirrig och rastlös. 

 

Oro: På jobbet att jag skulle hamna mitt i något krångel innan jag skulle iväg på semester, i övrigt mest diffus oro då och då. 

 

Överraskning: Att det kom lite sol och värme. Alltid trevligt med sånt när prognosen hela tiden ser lite sisådär ut. 

 

Finaste: Att min 9-åring hade en så fin dag hos sin mormor på egen hand i slutet av veckan. Att få champagne i present och att så mycket ändå flyter på så pass bra även om allt inte alltid är tipptopp. 

 

Skapande: Har jag inte jobbat så mycket med i veckan. Fokus har varit jobb, familj och förberedeler för helg (fotbollscup för vissa) och resa (för vissa) veckan som nu börjat. 

 

Musik: Eh? Inget specifikt tror jag. 

 

Film: Stolthet och fördom för 118 gången kanske. Skulle kunna se varje dag tror jag. <3 

 

Pod: Binge-lyssnade klart på P3-series Darknet i solstolen en dag i veckan som en form av "efter-jobbet-vila". Inte vila för hjärnan kanske, men ändå. Gött! 

 

TV/film: Cowboykåken på SVT och American Gods. Skrev jag det förra veckan också kanske? 

 

(Person jag kommer sakna när vi inte har semester tillsammans <3 ) 

Ser fram emot: Ja, att ha semester liksom. Även om årets semester är lite mer uppdelad och vi inte kommer vara på samma ställe hela tiden. Jag ser verkligen fram emot de dagar vi har tillsammans alla fyra framöver. 

 

Samlat betyg för veckan: en svag 7:a. Det har varit en ganska trög, men helt ok vecka. 

 

Tips: Att stänga av notiser på telefonen. För några veckor sen stängde jag helt (HELT) av samtliga notiser från ett par socialla medier-appar och det är så befriande. Jag måste alltså själv komma ihåg att titta in där för att veta om något har hänt. Det är faktiskt inte alltid jag minns det och vet ni, det kvittar helt och totalt. Testa! Och ställ in så mail bara hämtas när ni ber om det, inte konstant. Det har jag kört med länge. 

 

 
 
Hanna Karlsson

Härlig lista från din vecka!

Svar: Tack! Kul att du gillar den :)
bylittlenea.blogg.se

Days by Johanna

Låter som en härlig helg.

Det är skönt och inte få notiser hela tiden, man mår så mycket bättre av det.

Svar: Det var det! Ja, det är verkligen skönt att slippa notiser, mycket har ju knappt med en själv att göra ändå :)
bylittlenea.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress