Bröllopet... <3
Det har gått tre (?) veckor sedan vi var på bröllop, jag och maken. 
 
Barnen lämnades till barnvakt och vi fick lite tid för oss själva. Vi tog oss längst vindlande vägar genom Sörmland hela vägen till någonstans långt ut på landet där bröllopet och festen skulle hållas. Bruden är en barndomsvän till mig. Vi har känt varandra i evigheters evighet. 
 
Bröllopet var magiskt vackert. Bruden red in på en häst och både barn och hund var inblandade i ceremonin på ett supercharmigt vis. Dagen var varm så alla gäster svettades ;) Jag hade haft fullt fokus på hur roligt det skulle bli och vad jag skulle ha på mig att jag helt missat att jag är en sucker för bröllop och romantik. När tårarna kom trodde jag nästan att jag skulle bryta samman helt och hållet. Lägga mig ner på marken i fosterställning och tjuta mig igenom kvällen, men hann ta mig samman hyfsat innan det gick för långt. Herregud vad vackert det är ibland, livet.
 
Det roliga med festen var även att få träffa andra gamla vänner och bekanta som jag inte sett på många år. Det är 15 år sedan jag flyttade från min uppväxtstad till Örebro och jag har sällan åkt tillbaka. När jag är där, i de gamla hoodsen, hälsar jag oftast bara på familj och släkt. Mer hinner jag sällan. Det var en fin bonus att träffa gamla vänner och ännu mer bonus att det funkade så smidigt att prata med nya människor. Heja hjärnan och heja mina strategier för att hålla huvudet kallt. Jag upplevde att det fungerade helt ok. 
 
 
Anyhow, här får ni lite glimtar av en fin dag. Tack O och K som bjöd in till detta! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ser ut som att jag ska kyssa bruden, men det blev bara en varm kram här :) haha! 
 
 
 
MVH/ person som bara är bekväm bakom kameran och inte framför. Ser nog lite spänd och stel ut här. hahaha! Jeeez... 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Snipp snapp snut så var bröllopet slut. Och resten av livet tar vid <3 
 
 
Isa Bylund

men guu, finheten <3 bra väder också, sån tur!

Svar: Ja, det var verkligen helt fantastiskt fint <3
bylittlenea.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress