Veckolistan vecka 6

 
Godast: Veckan har inte varit överdrivet spännande, men jag har lyckats köpa ett helt nät med alldeles, alldeles perfekta avokados. Varenda en av dem. Det känns som jag borde vinna ett pris för att ha funnit just dem. 
 
Roligast: Att igår åka till Södertälje för att fira min farfar som fyllde 90 (nittio) år!! Lite snurrig men glad och nöjd var han. Tänkte visa er lite någon dag framöver :) 
 
Skönast: Dagen idag! Att vakna upp av mig själv, alldeles go i kroppen, inse att det är söndag och att solen strilar in mellan persiennerna... Spontan kopp kaffe med vän som lämnade av barn för lek med vårt barn. Promenad i solen följt av lite egenvård i form av ansiktsmask, massage och dusch... söndagslivet alltså! 
 
Tuffast: Jobbet faktiskt. Även om det rullat på bra ganska länge nu så har det dykt upp lite nya uppgifter och saker denna vecka som jag liksom inte längre är van vid. Det stressade och förvirrade mig mer än jag trott. 
 
Oro: Jobbet igen. Det händer mycket på jobbet nu. Många förändringar som kommer innebära lite rörighet. Vi har försökt hitta ett sätt som ska göra det så bra som möljigt för mig under förutsättnignarna, men det kommer fortfarande bli utmanande och kräva att jag tar på mig mer ansvar än jag har stresshanteringsförmåga för. Förhoppningsvis är det under en begränsad tid innan alla bitar faller på plats, men det oroar mig just nu.
 
Överraskning: Försäkringskassan!! Nej, de har inte ändrat sig. Men...alltså herregud! I veckan fick jag ännu ett brev... Trodde först att jag brytit mot någon regel när jag senast anmält VAB, men det innehöll protokoll från det rehabmöte vi hade med läkare, handläggare osv. I april 2016!!! Fick visserligen en post-it där det stod en ursäkt för förseningen. Jag menar, tio månader för mötesanteckningar är väl ingen tid?? 
 
Pod: Psyket med Flora Wiström som gäst. 
 
Skapande: Ett par akvareller. En av dem ser ni nedan. 
 
Ser fram emot: Mycket och inget specifikt just nu. Är lite i nuet igen, med vetskapen om att jag har några guldkorn och mer dagsljus framför mig. 
 
Finaste: Farfar <3 och en bok jag läste ut i veckan, med tårarna rinnandes för kinderna. Det är snart dags för en liten boklista tror jag :) 
 
Film/TV: Ja, mello är igång. Gårdagens deltävling var väl sådär? Clara Henry är helt klart en riktig Queen och imponerar stort. Jag och maken har sett klart på Spionernas bro. Bra film! 
 
Samlat betyg för veckan: 5:a tror jag. Ganska medel pga rätt tuffa stunder, men även rätt bra stunder. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mobilsnaps från veckan:
  1. 1.Senaste akvarellen. Har börjat använda mer färg i bilderna, men kan ibland längta tillbaka till det mer monorkoma igen :) Det ena behöver dock inte utesluta det andra. 
  2. Från en förmiddagspromenad. Kallt och blåsigt! 
  3. Vårt nygamla sovrum. Efter den stora ommöbleringen i lägenheten börjar det långsamt falla på plats och alla är supernöjda. Mer om detta kommer. 
  4. Bild 4-6 jag går all in på rosa på kontoret. Vi flyttade vår avdelning till en nyinredd del och jag är på en avskild plats befriad från gamla känslor och minnen. Nu vill jag fylla den med nytt och positivt. Så rosa it is. 
  5. Skärmdump från någonstans som jag inte minns (instagram troligtivs) tips på bok om utmattning som jag ska leta rätt på. 
Ha en fortsatt fin söndag <3 
 
Eva Svärd - Blogg om utmattningssyndrom

Vilken vecka! Ätmogna avokado är inte fy skam att bli lycklig över. Visst vaknade vi upp i ett fantastiskt Örebro idag... SOL! Boken vill jag veta, läser så öronen och hjärnan koka ibland, vill också gråta, ja till något annat än utmattningssyndromet ;-)
Själv har jag ägnat veckan åt att fundera på att säga upp mig, ja från företaget Utmattningssyndrom, skriver om det på bloggen idag. KRAMISAR så ser vi fram mot en bra vecka 8

Svar: Ja! Heja solen! Boken var "Fyren mellan haven" M.L. Stedman. Gillade den verkligen! Åh, det låter som en intressant uppsägning. Ska in och läsa hos dig :) Kram
Linnéa

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress