Saker jag längtar till och ser fram emot...
Det är fantastiskt att ha saker att se fram emot, att längta till. Det kunde jag inte riktigt för ett år sedan. Då fanns inget framåt. Framåt var så oskarpt, så otäckt och så fasligt svårt att begripa sig på när jag knappt visste hur nästa halvtimme skulle se ut. 
 
Även om jag fortfarande är noga med att faktiskt ta en bit i taget, en dag i taget och stanna i nuet varje dag så finns det ändå ett framåt nu. Jag vill inte fastna i det som varit och inte enbart drömma mig framåt. Men jag har lärt mig av gårdagen och ser fram emot morgondagen, sådant får mig att uppskatta nuet. 
 
Så våren, sommaren, odling, solsken, stranden, semester, skogen, naturen, barfota, bad, familjetid, balkonghäng, grillkvällar, yoga, sovmornar och massor av andra saker: det ska bli trevlig att träffa er snart! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Eva Svärd - Blogg om utmattningssyndrom

Men hallå sluta, hur galet skönt kändes det inte av att titta på dina bilder... OCH jag som ska vara i nuet, längtade plötsligt till vår och sommar... ditt fel ;-) KRAM

Svar: Hahaha! Sorry! Ibland är det svårt att låta bli och ibland är det så himla skönt att se fram emot något. Jag tänker på hur jag kände för ett år sedan när jag ville längta framåt, men när framtiden skrämde mig så mycket. Att längta och se fram emot känns friskt. Speciellt när det inte handlar om att vantrivas i nuet utan bara att det finns mer fint framför mig :) KRAM på dig <3
Linnéa

OTYSTNAD (Lili)

Åh, det låter som riktigt härliga saker att se fram emot! Och vad härligt att du också kan göra det, se framåt. Det är ju ett jättepositivt tecken! Men sedan har du rätt i att man inte ska fastna i framtidstänk. Inte fel att drömma lite grann dock.

Jag ser också väldigt mycket fram emot våren och att vara barfota. Längtar efter att yoga i en skog eller park som är grön, i solsken och värme. Känner mig optimistisk inför att detta kan hända snart, även om det inte är särskilt varmt ännu är det åtminstone ljusare ute. Precis när jag skriver detta silar solskenet in genom vardagsrumsfönstret och kastar vackra skuggor på väggen och får vissa saker att framträda starkare, som min rödmönstrade lampa till exempel, och våra gröna väggar.

PS: Sjukt imponerad av din yoga pose! Kan inte göra så än!

Svar: Så fint du beskriver det :) Håller med, att gå barfota i gräset <3 drömmer mig bort lite till.
Och ja, det känns friskt och sunt att kunna se det fina framför sig igen, inte bara vara rädd för framtiden.

Tack! Ja, det är inget jag gör varje dag direkt :)
Linnéa

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress