Överväldigad och matt

Tack för era fina kommentarer. Jag har läst och ska svara. 


Igår var jag och maken på begravning. Jag hade tagit ledigt hela dagen och kroppen måste ha känt det på sig för jag vaknade med huvudvärk. Den gick över först framåt kvällen. Som om kroppen och huvudet väntat på en paus. Jag tycker det funkar bra i stort, men det kräver så klart en hel del ansträngning. Trots att det känns bra under tiden. Mellan varven kommer det ikapp mig. 

Även idag känner jag mig matt och sliten. Överväldigad av känslor och händelser som egentligen inte har någonting alls med mig att göra. Men jag har inte kunnat filtrera och stänga av ordentligt senaste dagarna. Det är inte samma kamp, men vissa dagar är svårare än andra ändå. 

Tror det blir bra med helg nu. För mig och min hjärna. Behöver bygga upp filtret så jag inte övermannas så här nästa vecka. Jag hade velat ge mig ut på en promenad nu i solen och den friska luften, men ligger under täcket och kurar. Känner, tänker och funderar. 

Livet alltså. 

Berätta vad ni gör. Ge mig annat att tänka på! Hoppas ni får en bra helg <3   

Tankar om utmattning

Hoppas du har orkat dig ut på en promenad. Tror väl å ena sidan att det är bra att känna efter fundera och pausa, känna sig överväldigad och låta kroppen signalera och framför allt lyssna på signalerna.
Sen ibland orkar man ju bara inte det. Åtminstone jag vill liksom må bra eller iaf må okej, alltid. Orkar inte med de här djupa svackorna längre. Tycker det är så himla pestigt och jobbigt. Men inte vet jag, det är väl livet som är sådant. Upp och ner hela tiden. Nu lyssnar vi på signalerna iaf. DET är ett framsteg.

Nu gav jag dig kanske inte nåt kul att fundera på. Men kvällen igår blev väldigt lyckad. God mat på en för oss helt ny restaurang. Tid för samtal och bara vara. Så värdefullt emellanåt. Kramar!

Svar: Härligt att er date blev bra. God mat och gott sällskap är verkligen fint. Och ja, du har rätt. Bara att lyssna på signalerna är ett stort framsteg. Även om vi inte gillar signalerna och deras budskap. Fy sjutton för alla svackor! Jag menar, kom igen! Låt oss vara. Kram <3
Linnéa

Lotta

Idag har jag varit ut i solen! Annars är jag väldigt trött för tillfället. Barnen varit sjuka i två veckor, vilket gör att min tid själv hemma begränsats väldigt, halvsjuk själv, grått väder, uppmärksamhet kring den där artikeln om boken jag ska vara med i, funderingar, framtidsplaner mm mm, gör att hjärnan är ganska slut.. Hoppas du fick sol och en skön helg! Kram!

Svar: Oj, förstår att det tär på dig. Både det mindre roliga med sjukdomar och det roligare som uppmärksamhet kring artikeln. Solen piggar alltid upp mig i alla fall :) Tack! <3
Linnéa

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress