Listan - Vecka åtta-

Det har varit snålt med uppdateringar den här veckan, men här kommer en lista med små detaljer från dagarna som gått! Min vecka 8. Det bättre och det mindre bra. 

 
Godast: I fredags var jag ute med en kompis. Inte ute på krogen, men käkade ute och var på show därefter (se mer om det nedan). Vi började med middag på Pinchos. BÄSTA introvertstället att äta på ;) haha! Och så är det gott och en kan äta många små goda rätter och välja helt själv exakt vilka. Du kanske inte varit på Pinchos, men det är en så kallad app-restaurang. Du laddar ner en app, får en bordskod som knappas in, sedan beställer du din mat via appen. Det är mini-rätter för 35-45 kr/st så en beställer kanske 3-4 st och får meddelande om när det är klart. Maten hämtas i baren på en bricka som står på en ställning på bordet. Vill en ha mer att äta så är det bara att fortsätta beställa. Åt massa gott och drack gott dessutom. Cava och sangria! GÖTT helt enkelt! 
 
Roligast: Veckan började ju inte så bra, men helgen har helt klart dragit upp min upplevelse av veckan. Fredagen med min fina, fina kompis var så rolig. Även om jag sen under natten hade lite social ångest i efterhand så har jag kommit fram till att det var en superbra kväll. Vi käkade och gick sedan vidare för att se på Henrik Schyfferts "Var inte rädda" SÅ BRA! Rolig och allvarlig och så otroligt brilljant! Även lördagen med familjen har varit som i ett litet lyckorus. Tuffa dagar får en att uppskatta finare dagar <3 
 
Skönast: Att bakslaget gick över. Att helgen känts så fridfull och att jag kunde genomföra en kväll med min kompis på stan, i en väldigt sorlig restaurang utan att störas av det, utan att tappa orden och utan hjärtklappning. Yayyyy! 
 
Tuffast: Bakslaget! Just där och då kändes det som om hela skiten skulle börja om igen. Ett år i mörker och tystnad. Det blev några kämpiga dagar. 
 
Oro: Att jag gått för långt över någon osynlig linje och att jag inte skulle kunna hämta mig igen. Rädslan för om det händer igen och hur jag ska undvika det.... 
 
Överraskning: Ett superfint brev som kom med posten. Innehållandes en present. Från en av mina fina mostrar <3 Stor kärlek på det. Kanske visar vad jag fick någon dag framöver. Tack fina K för presenten!! <3 
 
Pod: Nej, ljudbok bara. Massor av ljudbok. 
 
Musik: Har valt mycket tystnad, även under promenader den här veckan. För fåglarna kvittrar igen och jag vill ha tystnaden. 
 
Skapande: Målande och pysslande som har med presenten jag fick att göra. 
 
Ser fram emot: Att jag idag ska iväg på första passet Rehabyoga. Fick frågan om jag kunde berätta mer om det och det ska jag definitivt göra. Det är ett pass idag, därefter två veckors paus innan kursen startar mer på riktigt. Men jag återkommer om det här. 
 
Finaste: Solen och min familj. Det går inte att komma ifrån. Jag mår så bra när jag är med familjen! Vi är ett så bra team nu, efter allt det svåra vi har tagit oss igenom tillsammans. 
 
Film/TV: Girls, The magicians s.02 och Big Little Lies! Bra start på den mini-serien!! 
 
Samlat betyg för veckan: För några dagar sedan hade jag sagt typ 3 för veckan, men helgen drar upp till säkert 5,5 eller däromkring :) Risig start, bra avslut! Hej livet! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mobilsnaps från vecka 8: 
  1. Ja, det har varit soligt under veckan. Men kallt.... så kallt. 
  2. Vintervackert just precis när jag hoppats att våren stod för dörren. 
  3. Hemma på vår gata i stan - står en lånad motionscykel så 11-åringen kan träna ett skadat knä på rätt sätt. Även somliga andra som varit väldigt mycket stilla sitter på cykeln ibland. För att få någon form av rörelse. Kanske medans hen lyssnar på ljudbok och funderar över livet... kanske. 
  4. Smaskig fredags-smoothie som gjordes ihop med 9-åringen :) 
  5. I tisdags, när jag låg nedbäddad strörre delen av dagen. Solen sken och världen utanför var så vacker. Här inne fanns jag och orkade inte med solljuset som skar rakt in i mitt huvud. Avskyr den känslan. 
  6. Sovrummet tar form efter ommöbleringen. Min man gillar ljusslingor :) Det har blivit en rätt mysig oas ändå i vårt hörn av lägenheten. 
  7. Magisk soluppgång.... Vill starta varje morgon med en magisk soluppgång. 
Hur har er vecka varit? Vilket betyg skulle ni ge den? 
 
Hoppas att ni får ett fint avslut på denna vecka och att nästa vecka blir en gnutta bättre för oss alla :) 
Fröken Duktig

Otroligt skönt att du kom snabbt ut på andra sidan oh kunde njuta av helgen. Du kanske måste vara bara lite mer rädd om dig själv för att undvika att hamna där nere? Stort att kunna njuta av Pinchos. Jag har varit där en gång och det var gott och trevligt där men sånt liv. Inte ens öronpropparna kunde rädda det besöket. Men att gå på Stand Up. Skitbra. Bara en person som pratar hela tiden. Fokus på en sak=bra kväll.
Kram

Svar: Jag förstår dig helt och hållet! Jag klarar sällan den typen av sorl, men av någon märklig anledning gick det bra i fredags. Jag var hemma runt 22-tiden och så nöjd med kvällen (framförallt att den var slut så tidigt). Ja, stand up var en bra form av underhållning just av den anledningen. En person, inget annat tjafs att kolla eller lyssna på :) kram
Linnéa

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress