Listan vecka 5

Det blev inte så mycket skrivet den här veckan, men listan kanske kan kompensera en aning så ni får en update på vad som hänt i vardagen hos mig. 

 
Godast: Själv vill jag svara min lasagne från tidigare i veckan, men kidsen tyckte att pappas är godast så kanske godiset igår smakade bäst den här veckan då ;) 
 
Roligast: Att ha fått göra så mycket kul för 9-åringen den här veckan! Vi har möblerat om i lägenheten och bytt rum med 9-åringen. Under de senaste 10 åren har vi bott i 3 rok fördelat på två plan. Vi kan mycket om compact living, men den här ommöbleringen gjorde att 9-åringen fick ett helt eget rum på riktigt och att vi äntligen fick lite mer uttrymme i vårt sovrum. Jag får nog återkomma till det här framöver. Det är fortfarande rätt mycket rörigt och halvklart, men roligast är ändå att se hur nöjd och glad 9-åringen blev över vår ansträngning att få till rummet på bästa sätt. Dock en stor anledning till att jag inte orkat med så mycket annat utöver jobb och hemmafixande.
 
Sköntast: Att det varit en ganska innehållsrik och intensiv vecka som ändå klarats av. Jag har jobbat alla mina fem dagar och fixat mötet, hem och familjeliv med aktiviteter. Det är skönt att dippen efter detta inte varit så total som jag varit rädd för.  
 
Tuffast: Att hålla igång hela tiden utan större avbrott. Mötet, beskedet och att samtidigt ånga på som om inget hänt. 
 
Oro: Åh, så många småsaker. Veckans alla ansträngningar har startat igång den där diffusa oron som lätt övergår i ångest om den lämnas obevakad. Ibland blir det ångest ändå, trots insatser, men jag tror att jag lyckats med att bromsa in den. Men allmän oro för många saker just nu. Som antagligen inte har med något att göra. 
 
Överraskning: Hm, ja att veckan klarats av överhuvudtaget. Annars inget stort tror jag. 
 
Musik: Inte så mycket denna vecka alls.  
 
Pod: ingen alls. Det bara fylls på med nya olyssnade avsnitt. Det har inte prioriterats. 
 
Skapande: Ommöbleringen kändes som ett stort kreativt projekt. För att få till det och alla andra aktiviteter utöver jobb har jag fått bromsa det mesta, men ett par målningar blev till under vekcan. 
 
Ser fram emot: Helgen som kommer!!! Då ska vi kalasa och träffa fina människor.  
 
Finaste: Eva Svärds SFS som hon håller i på Instagram tillsammans med @jeanettslantliv just nu. Har hittat nya konton att följa. I allmänhet så mycket fint som händer på Instagram <3 
 
Film/TV: This is it! Dokumentären om när Michael Jacksons sista turné förbereddes kort innan han dog. Väldigt lite tv denna vecka med. Som sagt, det går inte att lägga till något utan att ta bort något annat. Livet funkar inte på samma vis längre. 
 
Samlat betyg för veckan: En svag 5:a faktiskt. Mest för att jag gått på sparlåga och bara försökt ta mig igenom den, men ändå inte lägre eftersom mitt humör hållit ihop rätt bra hela veckan. Det har mest varit tungt i kroppen medan huvudet mått helt ok. 
 
Nu ska jag runda av helgen tillsammans med familjen som allihop är lite småsega idag. Vi behöver nog alla en bra natt nu för att kunna starta om ordentligt för nästa vecka. Då väntar jobb, aktivteter för kids och make (och för mig som hjälper till med diverse runtomkring) samt en helg vi ser fram emot. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mobilsnapshots från veckan som gått:
1, Senaste målningarna som fått komma upp på väggen.
2, Glad för mina dagliga promenader även om de knappt kvalar in som "promenad" eftersom jag mest går ut, svänger runt ett krön och går över en kulle för att andas luft innan jag vänder tillbaka. Ändå viktiga!
3, Vår vägg med passionsfruktsplantor. Minns ni fröna jag satte förra våren? De har vuxit, om en säger så. Vi har en som klättat sig upp i taket utan att vi märkte det riktigt. Den gömde sig bakom en gardin länge.
4, Kreativitet på jobbet. Jag gör en egen liten veckoplanerare att ha på mitt skrivbord. Kul att skapa, kul att fylla i :)
5, Hittade ny handväska på Hindersmässan förra helgen. Det är en stor marknad som fyller hela Örebro och pågår i fyra dagar. Sägs ha funnits i några hundra år. Perfekt storlek och bra färg på väskan <3 Den kommer bli en favvo. Inget märke, bara awesome!
6, Fin tavla (IKEA?) på väggen bakom mig på jobbet. Om utsikten är så här grå som den varit heeeeela veckan kan jag bara kasta en blick över axeln för att se denna härliga vy.
7, Jag överlevde en tur till IKEA. Vi köpte klädhängarställningar. Jag visar dem säkert för er framöver. Har dock aldrig varit med om sååå mycket folk på IKEA Örebro! Men det gick fint. Krävde 1,5 timmes vila efteråt bara :-p 
 
Ha en riktigt fin kväll! Vi ses nästa vecka! KRAM 
Eva Svärd - Blogg om utmattningssyndrom

Underbara du Linnea! Veckans finaste! Ödmjuk med tårar i ögonen. Ha nu en fortsatt fin söndagsvkäll så hoppas vi vecka 6 har allt gott att bjuda <3

Svar: Åh <3 Jag hoppas att din vecka blir bra den med. Stor kram
Linnéa

sandra

En av mina skönaste känslor i livet är att trycka på "markera som spelad" utan att ha lyssnat podden i fråga <3 SÅ skönt sätt att rensa!

Svar: Haha! Jag förstår precis vad du menar :) Det är skönt att rensa både bland poddar och annat när det blir överfullt i huvudet. Kram
Linnéa

OTYSTNAD

Älskar dina målningar!

Svar: Åh, tack fina du <3 Väldigt roligt att höra!
Linnéa

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress